Hirdetés

A PUBG is meglépi azt, amit a Fortnite: visszahozza az eredeti térképet

|

Visszatér az Erangel, pöröghet a nosztalgiázás.

Hirdetés

Bármennyire is szeretnek újdonságokba beleugrani a játékosok, a múltidézés sincs ellenükre: mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a World of Warcraft Classic vagy a Fortnite OG sikere, amelyek egyértelműen a kellemes emlékek felidézésére építettek, és a népszerűség nem is maradt el. 

A 2017-ben elrajtolt battle royale veterán, a PUBG fejlesztői mindent kipróbáltak már az elmúlt évek során, hogy izgalmasabbá tegyék az élményt, még társasjátékot is faragtak belőle, most azonban náluk is elérkezett az idő a legnagyobb fegyver, a nosztalgia bevetésére. 

Hirdetés

Remek hír lehet a régi és új PlayerUnknown's Battlegrounds játékosoknak is, hogy visszatér az eredeti battle royale térkép, az Erangel, de csak korlátozott ideig, és többek között felvonultatja majd a klasszikus balance-olást, a látványvilágot, a melankolikus időjárást, az asztalra pakolt fegyvereket és a "vintage" felhasználói felületet is. Csökkentették a fegyverek visszarúgását is, és megint meg lehet keresni a Tommy Gunt a Care Package-ben, akárcsak a régi időkben. 

Az Erangel Classic május 14-e és 28-a között lesz játszható PC-n, majd május 23-a és június 6-a között konzolokon is. Ti vissza fogtok nézni az Erangel Classic miatt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)