Hirdetés

Breakaway - ez lesz az Amazon esport játéka

|

Az Amazon bemutatta azt az ingyenesen játszható játékát, amivel az esport piacra is szeretnének a közeljövőben betörni.

Hirdetés

Félelmetes sebességgel növekszik az elektronikus sportok világa, egyre több olyan cég jelenik meg a mezőnyben, aki minden erejével próbál a League of Legends vagy éppen a Dota 2 babérjaira törni. Az Amazon már jó ideje igyekszik beszállni a játékiparba, most pedig a TwitchConon mutatták be az első olyan alkotásukat, amit az esport piacra szánnak.

A Breakaway fejlesztője nem más, mint a Double Helix, akiknek a Killer Instinct legújabb kiadását is köszönhetjük, így mindenképpen egy olyan csapat kezébe került a feladat, akinek már van gyakorlata az összetett harcrendszerek megtervezésében. A játék lényege, hogy a játékosok két csapatba szerveződve azt próbálják elérni, hogy egy kijelölt relikviát eljuttatnak egy adott pontra az ellenfél térfelén.

Ha ez nem sikerül, akkor úgy is nyerhetnek, ha az idő lejártakor a relikvia az ellenfél térfelén van, vagy pedig legyőznek mindenkit az ellenfél csapatában. Ennek érdekében minden karakter speciális képességekkel rendelkezik, valamint mindkét fél különféle építményekkel segítheti a csapatát.

A meccsek közben tárgyakat is vehetünk, amelyekből a játék folyamán egyre erősebb variációk válnak elérhetővé, persze ezek minden meccs között "nullázódni" fognak, mert a fejlesztők szeretnék egy kicsit kiegyenlíteni a terepet. A Breakaway megjelenési dátumát nem tudjuk, de az alfatesztre jelentkezni már most is lehet.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)