Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - még versenyben van a magyar válogatott a Vb-n

|

Már lementek az idei CS:GO világbajnokság első selejtezői, és a magyar csapat még mindig esélyes a győzelemre.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive idei világbajnokságának európai selejtezője már elkezdődött. A régióból 3 csapat juthat tovább a belgrádi nagydöntőre, de addig vár még ránk egy 16 fős főág, aminek nyolc meghívott szereplője (Belgium, Franciaország, Hollandia, Lengyelország, Németország, Norvégia, Oroszország és Svédország) jelenleg türelemmel várja a selejtezőből érkező ellenfeleit.

A selejtező első körében jelenleg 32 ország válogatottja várakozik. Az első körben a 16 közép ágas és 16 alsó ágas csapat fog összecsapni, akikből a végére csak 8 maradhat.

Az első kőr győztesei aztán összecsaphatnak a tavalyi világbajnoki sorozatban kiemelkedően szerepelt felső ágas nyolcakkal (Dánia, Finnország, Izland, Kazahsztán, Magyarország, Portugália, Spanyolország, Szlovákia).

Ha a magyar válogatott képes lesz egy Best-of-3 meccsben elverni ellenfelét, akkor bejut az európai döntőbe, ahonnan esélye lesz kikerülni a belgrádi világbajnokságra.

A második körös selejtező augusztus 22-én és augusztus 23-án lesz. Ezeken a napokon fog küzdeni a 15 fős magyar válogatott (Barcode, alexrad, NEY, mat1, flash, Gabesson, rmL, FoDa, koloRRR, bodito, DeadFox, Boco, V1CE, NOFEAR, Kyle) is. Mi biztosan szurkolni fogunk.

A World Championship 2016 részletes szabályzatát, az állásokat és az ágakat a liquipedia oldalán tudjátok átnézni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)