Hirdetés

Mit tartogat számunkra a CS:GO jövője?

|

A CS:GO továbbra is a világ egyik legnépszerűbb e-sportja, de rengeteg a trónkövetelő, akikkel nem lesz könnyű lépést tartani.

Hirdetés

A PUBG megjelenésével a Counter-Strike: Global Offensive játékosok jelentős része elpártolt a Valve lövöldéjétől, de azért így sem kell félteni a CS:GO-t, hiszen továbbra is több mint félmillió játékos lép be nap mint nap, az e-sport versenyeket pedig szintén milliók követik a különböző csatornákon.

Hirdetés

A Valve azonban nem ülhet a babérjain, hiszen egyre többen akarnak maguknak egy-egy szeletet ebből a tortából, így akár a casual réteget, akár a hardcore, e-sport iránt fogékony rajongókat akarják lenyűgözni, komoly lépésekre lesz szükség. Az Esport1-es srácok összegyűjtötték, melyek azok a változások, amelyeket feltétlen meg kellene lépnie a Valve-nek 2018-ban, ha relevánsak akarnak maradni.

A casual játékosokat a matchmaking rendszer további fejlesztése, a Trust Factor finomhangolása, a szezonok bevezetése, valamint a szerverek további tuningolása mozgatná meg érdemben (na meg persze a skinek, de ezekről biztosan gondoskodik majd a Valve), míg a profikat magasabb díjazású versenyekkel, új versenypályákkal, illetve olyan égető bugok kijavításával lehetne kényeztetni, mint a füst-molotov bug, vagy a hitboxok helyrepofozása.

Ha bővebben is érdekel a téma, olvassátok el az Esport1 írását, érdekes dolgokat gyűjtöttek össze!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)