Hirdetés

Hearthstone - visszatérhet az egyik legjobb liga, de a segítségetek kell hozzá

|

A Hearthstone közösség a mai napig emlegeti az Archon Team League meccseit, és most ez a verseny térhet vissza, viszont nem lesz könnyű összehozni a dolgot.

Hirdetés

Mindenki, aki valaha járt Twitch.tv-n tudja, hogy ki az az Amaz. A Hearthstone közösség egyik jeles tagja alapított egy csapatot 2014-ben Archon néven, amit néhány hónapja otthagyott. Most azon dolgozik, hogy újraindítsa a Hearthstone Esport egyik legnagyobb egyéni szervezésű versenyét.

Az ATCL2 lenne az Archon Team League utódja, az Amaz Team League. Ez egy csapatalapú Hearthstone verseny, ahol legnagyobb nevek küzdenének a 200 000 dolláros nyereményalap egy szeletéért.

Az eredeti ATCL nézettsége a Blizzard versenyeivel vetekedett, ami leginkább annak köszönhettünk, hogy jól ismert játékosok rengeteg pénzért versengtek egy teljesen új formátumban. Nagyon szórakoztató volt nézni a ligát, és erre számítunk most is.

Az egyetlen bökkenő, hogy Amaz már nem teljesen a maga ura, és nincs mögötte egy komoly szervezet, ami kiköhögni a szervezés költségeit. Éppen ezért fordult a Kickstarterhez, de egyelőre nem néz ki valami jól a projekt.

Első körben 200 000 dollár kéne emberünknek, de ebből a hír írásának pillanatában még csak 37 000 jött össze. Azért van még idő a kezdésre, és talán Amaz neve van akkora, hogy behúzzon rajongókat és szponzorokat egyaránt. Mi nagyon szeretnénk látni egy újabb ATCL-t.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)