Hirdetés

League of Legends - folytatódik a Legends Rising sorozat

|

Az idei World Championshipre a tavaly nagy sikert aratott Legends Rising második évadával készülünk majd. Ismerjétek meg az új szereplőket.

Hirdetés

Idén szeptember 29-én kezdődik a League of Legends World Championship, ami azt jelenti, hogy pontosan egy hónap múlva a mai napon kezdhetünk izgulni kedvenc csapatainkért. A Riot Games be is indította a hype vonatot a Legends Rising: Season 2 trailerével.

Akinek kimaradt volna az első évad: egy dokumentumfilm-sorozatról van szó, amiben a LoL eSports világának nagy neveit ismerhetjük meg. Tavaly Bjergsen és Faker is a kamerák elé ült, hogy meséljenek gyerekkorukról, és hogy hogyan váltak azokká a legendákká, akiknek ma ismerjük őket.

A széria természetesen még mindig elérhető a LoLEsports YouTube csatornáján. Aki lemaradt volna róla az itt pótolhatja:

Az idei szériában is nagy nevekkel találkozhatunk, akik egyesével mutatnak meg egy kis darabot a történetükből. Hogyan nőttek fel, hogy kerültek a LoL színpadára, és mi mindent tettek meg azért, hogy a legjobbak közé emelkedhessenek. A második szezonban őket ismerhetjük majd meg:

Rekkles - Fnatic (ADC)

WildTurtle - Immortals (ADC)

Clearlove - EDG (Jungler)

Chawy - ahq e-Sports (Mid)

Revolta - INTZ (Jungler)

Smeb - ROX Tigers (Top)

A sorozat szeptember 7-én startol. Tavaly egyszerre tettek elérhetővé minden epizódot, így valószínűleg idén is ez lesz a helyzet. Titeket melyik játékos sztorija érdekel leginkább?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)