Hirdetés

League of Legends Mid-Season Invitational 2016 - minden, amit a verseny előtt tudnod kell

|

Megvan mind a 6 régió választott bajnoka, megjöttek a bemutatkozó videók, és felcsendült a himnusz. Jövő héten indul a háború a kupáért.

Hirdetés

Május 4-én kezdődik a League of Legends idei szezonjának első komoly nemzetközi versenye, a Mid-Season Invitational. Hat régió választott csapata fog megküzdeni egymással, és a végén kiderül majd, hogy melyik liga érdemli meg a legjobbnak járó kupát.

Az idei évben a Riot Games egy különleges trailerrel mutatta be a csapatokat. "Ki fogja uralni a szurdokot" teszi fel a kérdést az első videó (ha megnyomjátok a minőségállító melletti gombot, akkor magyar felirattal is végignézhetitek).

Lássuk egyesével a hat képviselőt.

Korea: A szárnyas uralkodó

SKTelecom T1

A kétszeres világbajnok természetesen az MSI-t sem hagyja ki. A tavalyi évközi versenyen meglepő módon kikaptak a kínai EDG-től, ráadásul úgy, hogy Faker LeBlanc-t hozta elő, amivel a meccs előtt egyszer sem veszített profi mérkőzést. Meglátjuk, hogy idén sikerül-e bosszút állniuk.

Top - Duke Lee Ho-Seong (이호성)
Jungle - bengi Bae Seong-ung (배성웅)
Jungle - Blank Kang Sun-gu (강선구) 
Mid - Faker Lee Sang-hyeok (이상혁)
ADC - Bang Bae Jun-sik (배준식)
Support - Wolf Lee Jae-wan (이재완)

Kína: A sárkány

Royal Never Give Up

A Royal Never Give Up még csak a második szezonját éli, de már olyan neveket mészárolt le, mint a tavalyi MSI győztes EDG. Az LPL Spring 2016 első helyezettje két olyan játékost is magával hoz, akik már küzdöttek a világbajnoki döntőben. A veteránok összes tapasztalatára szüksége lesz az osztagnak a győzelemhez.

Top - Looper Jang Hyeong-seok (장형석)
Jungle - mlxg Liu Shi-yu (刘世宇)
Mid - Xiaohu Li Yuan-Hao (李元浩)
ADC - Wuxx Wang Cheng (王城)
Support - Mata Cho Se-hyoung (조세형)

International Wild Card: Az íjász

SuperMassive eSports

Idén az IWC régiót a török játékosokból álló SuperMassive eSports képviseli. A csapat éppen csak összeállt a 2016-os szezon előtt, és összeszedték a legjobb törökországi tehetségeket, hogy ne csak saját otthonukban, de a nemzetközi színpadon is kitűnhessenek. Mielőtt mindenki lenézni a bátor vállalkozókat, emlékezzünk meg egy pillanatra, hogy mit is okozott a KaBuM győzelme a 2014-es világbajnokságon.

Top - Thaldrin Berke Demir
Top - fabFabulous Asım Cihat Karakaya
Jungle - Stomaged Furkan Güngör
Mid - Naru Koray Bıçak
ADC - Achuu Nicolaj Ellesgaard
Support - Dumbledoge Mustafa

LMS: A leopárd

Flash Wolves

A tajvani Flash Wolves csapata még 2013-ban állt össze, és azóta is ők képviselik az League of Legends Masters Series régióját szinte minden nemzetközi megmérettetésen. Az évek során a bandának felgyűltek az ellenségei, és az IEM 2015 után az amerikai CLG-nek különösen lesz elszámolni valója a farkasokkal.

Top - MMD Lihong Yu(游立宏)
Jungle - Karsa Hung Hau-Hsuan (洪浩軒)
Mid - Maple Huang Yi-Tang (黃熠棠)
ADC - NL Hsiung Wen-An (熊汶銨)
Support - SwordArt Hu Shuo-Jie (胡碩傑)

Észak-Amerika: A harcos

Counter Logic Gaming

Sokszor elbukott, de mindannyiszor felkelt az NA LCS képviselője. A Counter Logic Gaming az utóbbi években végre megmutatta, hogy többek ők egy beváltatlan ígéretnél. Miután másodszor utasították maguk mögé a TeamSolo Mid ötösét, eljött az idő, hogy rendbe tegyék a Észak-Amerika hírnevét a nemzetközi arénában.

Top - Darshan Darshan Upadhyaha
Jungler - Xmithie Jake Puchero
Mid - HuHi Choi Jae-hyun (최재현)
ADC - Stixxay Trevor Hayes
Support - Aphromoo Zaqueri Black

Európa: A farkasok

G2 Esports

A falka, mely egykor uralta a vadont. Európa volt az első bajnoka a League of Legends eSport történelmének, viszont azóta sem sikerült visszakerülniük a trónra. A tavalyi világbajnokságon célegyenesbe jutott EU csapatok egyike sem volt elég erős ahhoz, hogy a frissen érkezett G2 osztagokat maguk mögé utasítsák. Meglátjuk, hogy mit tudnak az újoncok a nagy színpadon.

Top - Kikis Mateusz Szkudlarek
Jungle - Trick Kim Kang Yoon
Mid - PerkZ Luka Perkovic
ADC - Emperor Kim Jin-hyun (김진현)
Support - Hybrid Glenn Doornenbal

Az MSI alatt a játékban kaphatóak lesznek az eddig megjelent összes eSport kinézetek, illetve a 6 régió ikonjai. Egy érdekes játékbeli esemény is kötődik ezekhez. Amennyiben a saját régiód ikonját hordva játszol meccseket, pontokat gyűjtesz a saját a szerverednek. Az MSI végén a legtöbb pontot elért régióban extra-IP hétvége lesz a jutalom.

Az első mérkőzés május 4-én, reggel 8-kor kezdődik (7:30-kor indul a nyitó ceremónia), és meg sem áll a vérengzés egészen 15-ig, amikor is eldől, hogy melyik régió viheti haza a Mid-Season Invitational 2016 kupáját. Ti kinek szurkoltok majd?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)