Hirdetés

Lenovo Y Kupa - tovább dübörög a versenysorozat

|

A budapesti PlayIT csak a Lenovo Y Kupa első állomása volt, egész évben jönnek a versenyek.

Hirdetés

A Lenovo Y Kupa négy online selejtezőből, négy helyszíni elődöntőből és egy végső budapesti döntőből áll, ezek közül pedig már lezajlott az első elődöntő a budapesti Microsoft PlayIT Show-n. Innen a legjobb CS:GO és LoL csapat jutott tovább, de természetesen a versenysorozatnak még koránt sincs vége.

Idén először szervezte meg a Lenovo ezt a nagyszabású, kétmillió forint összdíjazású versenysorozatot, mely egészén év végéig fog tartani. A PlayIT-en megrendezett CS:GO elődöntőből az Empathy esports csapata jutott tovább, a LoL elődöntőt pedig a Team Horizons Reapers csapata nyerte, ők már biztosan ott lesznek a novemberi döntőben, melyre szintén Budapesten, a PlayIT-en kerül sor. A helyszínen egyébként nem csak a versenyt lehetett megnézni, hanem értékes nyereményeket is hazavihettek a szerencsések. 

"A Lenovo számára nagyon fontos a játékos közösség, így a játékosok felé való elköteleződésünket szeretnénk megmutatni, hogy a Lenovo Y kupával, amelyet idén először szervezünk meg, és bízunk benne, hogy egy sikeres versenysorozat után akár hosszútávú versenysorozatot is kialakíthatunk, amellyel a Lenovo Y gamer eszközeink és a hazai játékosok között szeretnénk felépíteni a hidat. A gamer verseny négy online selejtező versenyből, és 4 élő elődöntőből, illetve egy Budapesti élő döntő eseményből fog állni, és külön érdekessége, hogy az online és helyszíni eseményeket majd élőben is követheti a magyar gamer közösség." - mondta Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

A követező elődöntőt ismét egy online selejtező előzi meg, mely május 7-én, szombaton lesz megtartva. Ide kattintva egyből jelentkezni is lehet a megmérettetésre. A selejtező legjobbjai pedig a debreceni PlayIT-en csaphatnak össze a Lenovo Y Kupa második elődöntőjében, május 14-én. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)