Hirdetés

Magyar CS:GO játékossal bővült a MOUZ, a rangos német e-sport egyesület

|

Torzsi lesz a MOUZ új AWP-s játékosa, miután sorra halmozta a sikereket a B csapatban.

Hirdetés

Jól kezdődik e-sport vonatkozásban 2022-es év a magyar játékosok szurkolóinak. Azoknak legalábbis biztosan, akik szemmel követték Torzsi karrierjét, aki a magyar játékostábor egyik kiemelkedő alakja. Korábban a Budapest Five-ban és a Salamanderben is tündökölt, a lenyűgöző teljesítmény pedig a külföldre igazoláskor sem hagyott alább.

Torzsira a 2002-ben létrehozott és azóta legendássá vált MOUZ csapott le, akiknek az akadémia csapatában bizonyíthatta rátermettségét.

Hirdetés

A magyar játékos pedig megmutatta, hogy van helye a nagycsapatban. A MOUZ NXT játékosaként a WePlay Academy League címvédője volt, a HLTV statisztikája alapján pedig 1,24-es értékelésével kiemelkedett a tömegből.

A MOUZ nagy csapata közben épp AWP-s problémával küszködött, hiszen acoR, akit a MAD Lions-től igazoltak, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A dán játékos hivatalosan is elbúcsúzott a MOUZ elsőszámú ötösétől, a helyét pedig nem más mint Torzsi, a magyar játékos vette át.

A német szervezet jelenleg a 18. helyet foglalja el a CS:GO csapatok ranglistáján, a felállásuk pedig még nem teljes, hivatalosan egyelőre négy főből áll a kezdő. Egyes értesülések szerint a MOUZ előrehaladott tárgyalásokat folytat az egykor szebb napokat is megélt, de kétségtelenül nagyon tehetséges francia játékossal, NBK-val, miközben a padon ott van a szervezet élő legendája, chrisJ is, az ő visszatérésére azonban kevés az esély.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ha egyébként nem lennétek képben a CS:GO világával, és az sem tiszta, mi fán terem az AWP, akkor ezt a videót ajánljuk a figyelmetekbe. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)