Hirdetés

Overwatch League - balhé lesz a logóválasztásból

|

Úgy , hogy az amerikai profi baseball-liga szervezői arra készülnek, hogy panaszt tegyenek az Overwatch League logójára, mert az túlságosan hasonlít az ő emblémájukhoz.

Hirdetés

Mikor a Blizzard nemrég bemutatta az Overwatch League első csapatait, azt hihettük, lassan sínre kerül a hivatalos e-sport-liga, de úgy tűnik, újabb akadály kerül a stúdió útjába. A védjegyeket kezelő amerikai hivatalnál azt kérvényezték, hogy még 90 napig lehessen kifogással élni a versenysorozat logója ellen.

Hirdetés

Egy ügyvédi iroda figyelt fel a Major League Baseball beadványára, ami egyelőre még nem jelent konkrét vitát a Blizzard e-sportjával, de nem kizárt, hogy a vizsgálatuk végeztével arra jutnak, érdemes megvétózni a logót. Ugyanis mindkét esetben két kontrasztos szín rendeződik egy téglalapba, a köztük lévő fehér rész pedig egy emberi karaktert mintáz - az MLB esetében egy baseball-játékost, míg az Overwatch League-nél Tracert.

Más kérdés, hogy a baseball-liga emblémájának 1969-es bejegyzése óta sok hasonló logó született már, például még ugyanabban az évben az NBA, később pedig az Indy Racing League és gaming témában az MLG is nagyon hasonló képet kezdett használni. Hogy az MLB valóban nekimegy-e az Overwatch League-nek, azt július 26-áig van ideje eldönteni a szervezetnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)