Hirdetés

Észak-Amerika legjobb Overwatch játékosa lett, azonnal felhívta az édesanyját

|

Miután a streamer régiójában megszerezte az első helyet, felhívta az anyukáját, hogy eldicsekedjen teljesítményével.

Hirdetés

Nagy dicsőség, ha valamelyik játékban elmondhatod magadról, hogy te vagy a #1. Miso hosszabb versengés után sikeresen az élre került az észak-amerikai régióban, 1600-an nézték, ahogy maga mögé utasítja riválisát.

Teljesen laza, barátságos rivalizálást követően Misonak sikerült legyőznie az akkor első helyen álló Mangachu nevű játékost, így őt illeti meg az észak-amerikai régió trónusa. Ha van időtök, a meccset végignézhetitek alább:

A meccs után Miso azt tette, amit az ő helyében mindannyian tennénk: telefont ragadott, hogy elújságolja édesanyjának, mi történt. Miután sikerült utolérnie őt, a következő beszélgetés zajlott le:

- Szia Anya, tudod mi történt? Elértem az első helyet Overwatchban, és 1600 ember látta, ahogy megcsinálom.

- Ügyes.

Gondoljatok csak bele. Elérsz valamit, amibe rengeteg időt és energiát fektetsz és anyukád csak annyit mond: "ügyes".  Miután Miso viccesen megjegyzi, hogy nem hallja igazán édesanyja hangján az örömöt, ő ezek után természetesen megdicséri fiát és azt kérdezi, hol tudja megnézni az egészet. A streamer erre csak annyit válaszol:

"Nem akarod látni a Twitch chatet. Ők kegyetlenek."

A jelenetet a lenti videóban megtaláljátok, 8:11:40-nél.

Élő videó megtekintése innen: – www.twitch.tv

Ti kinek újságolnátok el először, ha elsők lennétek valamiben?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)