Hirdetés

Overwatch - ez a koreai lány annyira jó, hogy csalással vádolták

|

A Gegury néven játszó profira megharagudtak ellenfelei, hát feljelentették csalásért. Viszonylag könnyen tisztázta a nevét.

Hirdetés

A 17 éves Dél-Koreai hölgy, Gegury és csapata egy Overwatch versenyen durván letarolta ellenfeleit, akik ezt nyilván nem nézték jó szemmel. Azután, hogy a Geguryék sikeresen bejátszották magukat a Nexus Cup bajnokságra, fel is jelentették a hölgyet csalásért.

A Blizzard Korea azonnal rárepült az ügyre (Dél-Koreában nagyon komolyan veszik a csalással kapcsolatos feljelentéseket), és egy rövid vizsgálat után kiderült, hogy szó sem volt tisztességtelen eszközök használatáról.

Gegury még egy élő meccsen is bizonyította képességeit. Ha a versenyen is úgy teljesített, mint ebben a a meccsben, akkor már értem, hogy az ellenfelek miért voltak idegesek.

A PCGamesN egy kis Reddit kutakodás után talált kommenteket, melyekben halálosan megfenyegették Geguryt, és miután kiderült, hogy a hölgy nem csalt, bejelentették, hogy abbahagyják a játékot.

Az Overwatch versenyszférája kezd egyre komolyabb lenni, amire hamarosan a kompetitív mód is ráerősít majd. Reméljük azért az ilyen túlzások nem lesznek mindennapiak...

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)