Hirdetés

Elindult a Riot támogatásával futó magyar League of Legends verseny, a Magyar Elit Bajnokság

|

Kezdetét vette az a nyolc hetes versenysorozat, ami a legnagyobb magyar csapatokat vonultatja fel egy hivatalos, LCS stílusú ligában.

Hirdetés

A Riot Magyarország jelenleg komoly munkában van azért, hogy elhozzon egy igazi, prémium E-Sport versenyt kis hazánkba is. A hónapok óta tartó selejtezők után 6 osztag maradt benn, akik a következő 8 hét alatt fognak megküzdeni a League of Legends bajnoki címért és az első helyezett csapatnak járó másfél millió forintért.

Ez most nem pár rajongó által otthon összerakott háziverseny: a Riot Games minden segítséget megadott, hogy egy igazi, hazai LCS-szintű ligát kaphassunk. A MEB, akár az LCS, szezonokra osztva hozza el a háborút, és a mostani, téli szezonra már össze is jöttek a magyar E-Sport nagyjai.

A jelenleg játékban lévő csapatok a Crewbest Digiprime, a Natio Esports, a Rift Esports, a Team Horizon Reapers, a Wild.Coolermaster és a Wonder Stag E-Sports. Mindegyiküknek komoly esélye van arra, hogy kitépjen egy darabkát a 2 000 000 forintos nyereményalapból.

A verseny tegnap este kezdődött a THR és a CBD összecsapásával. A móka a RIE vs. WLD meccsel folytatódott, de pörög tovább a hadigép, amíg már csak kettő marad a ringben. A verseny menetéről, és a meccsek időpontjairól mindent megtaláltok a Magyar Elit hivatalos weboldalán.

Élő videó megtekintése innen: RiotGamesHU – www.twitch.tv

A meccseket természetesen a Twitch.tv-n követhetitek majd élőben, ahol a MagyarLOLTV és a Riot Games munkatársai dolgoznak egy igazi, prémium E-Sport közvetítésért. Mindenképpen érdemes lesz figyelni a versenysorozatot. Ti kinek drukkoltok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)