Hirdetés

TV csatornát indít az ESL - egész nap mennek majd az eSport meccsek

|

Az ESL bejelentette, hogy elindítja saját televíziós csatornáját, melyet teljes egészében az eSport tartalmak sugárzására szentel.

Hirdetés

A nap 24 órájában és a hét minden napán eSporthoz kapcsolódó adásokat lehet majd nézni az ESL most bejelentett új TV csatornáján.

A jelenlegi tervek szerint idén májusban indulhat el a nemes egyszerűséggel eSports TV névre keresztelt csatorna az ESL anyavállalata, vagyis az MTG birtokában lévő Viasat platformjain, először az északi és a balti államokban. Az adón látható lesz majd a cég által szervezett összes fontos esemény és verseny, ami több ezer órányi szórakoztató tartalmat jelent. A csatorna elindulása után az ELS már most hatalmas nézőközönsége tovább fog bővülni, ezzel pedig még nagyobb népszerűségre tehet szert az eSport. Az ESL fontosnak tartotta továbbá kiemelni azt is, hogy az új csatorna szorosan együttműködik majd már meglévő partnereikkel (Twitch, Azubu, Hitbox és a Yahoo).

Ti néznétek egy csak eSporttal foglalkozó adót, ha elérhető lenne hazánkban is? 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)