Hirdetés

Csak augusztusban több mint 200 millió órán át néztük, ahogy mások játszanak

|

A Twitch statisztiká alapján kiderül, mely játékokat nézzük a legszívesebben.

Hirdetés

Az eSport egyre nagyobb méreteket ölt, amit nemcsak a rendezvényekre költött dollármilliók, hanem a rajongótábor növekedése is remekül tükröz.

A Twitch statisztikái alapján augusztusban a League of Legends volt összességében a legnépszerűbb, ezt közel annyit néztük, mint a Dota 2-t és a Hearthstone-t együttvéve. A listát eSport-órák szerint rendezték, vagyis a Dota 2 51,6 millió órájából 33,2-ben hivatalos versenyek közvetítését nézték a rajongók, amiben nyilván nagyon fontos szerepe volt a világbajnokságnak.

Míg a LoL, a Hearthstone és a CS:GO is rendelkezik jól bejáratott, állandó streamer közösséggel, addig ez a Dota 2-ből és a Starcraft 2-ből is hiányzik, így ha nem épp nagy versenyek vannak, ezeket a csatornákat jóval kevesebben nézik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)