Hirdetés

A Wargaming elindította a hivatalos e-shopját

|

A World of Tanks mögött álló vállalat örömmel jelenti, hogy elrajtolt saját internetes boltjuk, a Wargaming Store, amelyet elvisznek majd a gamescomra is.

Hirdetés

A World of... játékokról ismert Wargaming örömmel hívja fel a kontinens játékosainak figyelmét rá, hogy elindították Európában egyedülálló e-shopjukat, amelyet a wargamingstore.com honlapon keresztül érhettek el három nyelven (angol, lengyel és német). 

Az ESL-lel együttműködve létrehozott internetes boltban mindent megtalálhatnak a Wargaming játékai iránt érdeklődök, ami szemük és számítógépük ingere, így többek között a World of Tanks, a World of Warships, a Master of Iron címekhez és a Wargaming League-hoz kapcsolódó termékeket is beszerezhetik itt a vállalat partnereitől, többek között a Razertől, az Italeritől és az ESL-től. 

Ezenkívül Markus Schill, a Wargaming európai részlegének igazgatója azt nyilatkozata, hogy a gamescomra kilátogató játékosoknak is készülnek egy meglepetéssel, ugyanis a kölni expóra kitelepítenek egy dedikált boltot, ahol az e-shop tárgyait beszerezhetik a résztvevők. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)