Hirdetés

World of Tanks Blitz - esporttá válik a mobilos változat is

|

Egy egyedi új tank érkezik a World of Tanks Blitz felhozatalába, de ennél talán egy fokkal izgalmasabb, hogy nemzetközi versenysorozat indul a tankos akciójáték mobilos változatában.

Hirdetés

A World of Tanks Blitz kapcsán nem csak a Capcommal és a Valkyria Chronicles-zel való együttműködést leplezte le a Wargaming a Tokyo Game Show alatt, hanem más finomságokkal is szolgáltak a mobilos verzió rajongóinak.

Az első a Blitz Twister Cup leleplezése volt, amiben a World of Tanks Blitz klánjai mérhetik majd össze a tudásukat egy világméretű bajnokságban. Az online játszott regionális tornák után négy csapat kerül majd az offline döntőbe, ami a PC-s változat versenyit látva szintén nagyszabású esemény lesz. A játékba emellett egy különleges tank is érkezik, amit Okawara Kunio tervezett, aki a Gundam sorozat hatalmas robotjainak megalkotásában is részt vett. Ahogy lejjebb láthatjátok, az O-47-es modell is elég futurisztikusan néz ki.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)