Hirdetés

Így is hozzájárulhatsz a Pulitron jótékonysági streamjének sikeréhez

|

Az 576 KByte hétvégi akciójával is növelheted a rászoruló gyermekeknek eljuttatott összeget, és eközben még te magad is spórolhatsz.

Hirdetés

Talán hallottatok már a Pulitron kiváló kezdeményezéséről, aminek keretén belül péntektől szombatig egy harminchat órás streamet tart a legnépszerűbb magyar videósokból szerveződött szupercsapat. A másfél napi játék ráadásul egy jó cél érdekében folyik majd, hiszen végig hallás- és beszédproblémákkal küzdő diákok sportolási lehetőségének megteremtésére gyűlnek az adományok.

A közvetlen adakozáson kívül viszont egy másik módotok is nyílik hozzájárulni az egri Mlinkó István Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégiumnak átutalásra kerülő összeghez. Az 576 KByte szokásos pénteki akciója helyett ugyanis egy speciális jótékonysági promócióval rukkolt elő, ami egész hétvégén tart majd. Az üzlethálózat arra bátorít mindenkit, hogy vigyék be hozzájuk használt játékaikat, ugyanis ezek beszámítási értékének húsz százalékával toldja meg a stream alatt összegyűjtött összeget az 576. Így például ha 5000 Ft értékben számíttatsz be játékokat, azzal nem csak ennyit spórolsz meg a következő vásárlásod értékéből, hanem egyben 1000 Ft-tal is hozzájárulsz a hallás- és beszédproblémákkal küzdő diákok megsegítéséhez.

Ahogy máskor, az akció időtartama alatt is érvényes a használt játékok beszámításának legtöbb feltétele, így például most is PlayStation 3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PS Vita, Wii U, 3DS, PlayStation 2, PSP, Wii és Nintendo DS szoftvereket vesznek be az üzletekben, de csak akkor, ha megfelelő állapotban vannak. Továbbá a beszámításhoz szükségetek lesz egy diák- vagy személyi igazolványra és lakcímkártyára is. Erről és a beszámítás további feltételeiről itt találtok még több infót.

Maurer Andor, az 576 KByte ügyvezető igazgatója elmondta, örömmel álltak a jótékonysági kezdeményezés mellé: "A mindennapokban is az a célunk, hogy minél több gamernek okozzunk örömet, ez a jótékonysági akció viszont ezen túl is kiemelkedő lehetőség, hogy a rászoruló játékosoknak segítsünk. Így egy pillanatig sem volt kérdés, hogy valamilyen formában támogassuk a Pulitron akcióját, ami ráadásul a megsegített diákok egészséges életmódjához is hozzájárul. Erre pedig nem sokan gondolnak, ha a videojátékok kerülnek szóba, pedig ez számunkra is rendkívül fontos" - mondta.

Tehát ahogy időtök engedi, péntek déltől szombat éjfélig nézzetek rá a streamre a Pulitron csatornáin és legyetek részesei ennek a jótékony célú, játékos akciónak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)