Hirdetés

Ezeket az állomásokat kell teljesítened a Chio Mozdulj Gamer túrán

|

Hét állomásos izgalmas túraversennyel készül nektek a hétvégén a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom. Mutatjuk a pontos programot!

Hirdetés

Rengeteg remek játék választotta helyszínéül az erdőt, közülük már mi is összegyűjtöttük a számunkra legkedvesebb címeket. Most azonban nem videojátékokról lesz szó, hanem a Chio Mozdulj Gamer legújabb érdekes rendezvényéről, melyen ti is valódi túrabajnokokká válhattok.

A Chio Mozdulj Gamer - Gamerek az erdőben versenyen négyfős csapatokat és egyéni indulókat is várnak a szervezők. A résztvevőknek egy hét állomásos túraútvonalon kell sikeresen végighaladniuk, miközben a lehető legtöbb pontot gyűjtik össze az egyes megállóknál.

A verseny a Normafa buszmegálló melletti Székelykaputól indul, ez lesz egyben az első állomás is. Itt kapja meg minden túrázó a versenylapot és az útvonalat jelző térképet is. Ezt követi majd a PlayIT állomás, ahol a régi legnagyobb gamer rendezvényéhez kapcsolódó feladatlapot kell kitöltenetek, illetve egy képkirakó játékkal is meggyűlik majd a bajotok ezen a helyszínen. Ezután a Természetvédő állomást veszitek majd célba, ahol érelemszerűen természetvédelemhez kapcsolódó kérdésekre kell helyesen válaszolnotok. A GameStar állomáson természetesen a mi oldalunk tematikájához illeszkedő feladatsor vár benneteket. Az Erzsébet kilátónál mindössze annyi lesz a dolgotok, hogy lőjetek egy menő fényképet. Az utolsó előtti megálló az Egészséges életmód állomás lesz, ahol egy egészséges életmód tesztet fogtok kitölteni - a Dagadt Köcsög Team jóvoltából. Végül a hetedik helyszín nem más, mint maga a cél, ahol le kell majd adnotok a versenylapot.

Nagyon fontos, hogy időben érkezzetek, mert délelőtt 9 és 10 óra között indul el az összes versenyző. Hideg időjárásra és sárra készüljetek, nem érdemes ünneplő ruhában jönni. Az a legjobb, ha a biztonság kedvéért esőkabátot is csomagoltok. 

Az első három egyéni helyezett és a legjobb három csapat is Chio ajándékcsomagokkal lesz gazdagabb. Mi is kint leszünk a rendezvényen, szombaton várunk benneteket!

A rendezvény ezúttal is teljesen ingyenes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött, melyet ezen a linken keresztül tudtok megtenni.

Chio Mozdulj Gamer - Gamerek az erdőben

Időpont: 2016 október 22., 9:00-14:00
Helyszín: Normafa, Budapest, Jánoshegyi út, 1121
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)