Hirdetés

Mennyit játszol, mennyit mozogsz? Segíts kutatásunkban és nyerj!

|

Ha segíteni szeretnél a Mozdulj Gamer és a JátékosLét Kutatóközpont felmérésében, akkor mindössze annyit kell tenned, hogy válaszolsz egy rövid kérdőívre.

Hirdetés

A JátékosLét Kutatóközpont és a Chio Mozdulj Gamer közös kérdőívet állított össze, melynek az a célja, hogy képet kapjunk arról, hogy a játékosok pontosan mennyit játszanak, és a játék mellett mit csinálnak még szívesen. Segítsetek - és ami nagyon fontos, őszinte válaszokkal -, hogy elkészülhessen ez a kutatás, természetesen az eredményekről beszámolunk majd nektek itt a GSO Extra Life rovatában

A 26 feleletválasztós kérdésből összeálló kérdőívet erre a linkre kattintva éritek majd el. A kérdéssor összeállítói ösztönözni szeretnének titeket a kitöltésre, éppen ezért nyereményjátékot is hirdetnek.

Azok között, akik minden kérdésre válaszolnak, ki fognak sorsolni 10 darab Deluxe Edition belépőjegyet az idén novemberi budapesti PlayIT Show-ra, továbbá a fődíj megszerzésére is esélyetek nyílik, ami nem más lesz, mint egy Skullcandy PLYR 1 gamer headsetet.

Töltsétek ki a kérdőívet, segítsetek a kutatásban és nyerjetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)