Hirdetés

Értékes nyeremények várnak, ha kitöltesz egy fontos kérdőívet

|

Remek gamer nyereményekre számíthatsz, ha részt veszel a Chio Mozdulj Gamer és a JátékosLét Kutatóközpont közös felmérésében.

Hirdetés

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, egy nagyon fontos kutatásba kezdett a JátékosLét Kutatóközpont és velük karöltve a Chio Mozdulj Gamer. Ez a felmérés arra keresi a választ, hogy mik a gamerek tényleg sportolási szokásai, vagyis végre kiderülhet, hogy igazak-e azok a sztereotípiák, amiket rendszeren ránk aggatnak. 

Ha te is szánsz a kérdőív költésére pár percet és megválaszolod (természetesen kizárólag őszintén) ezt a 26 kérdést, akkor nagyon sokat segítesz a kutatásban. Az idődért cserébe pedig esélyed lesz az alábbi értékes nyeremények hazavitelére is.

A kitöltők között lesznek ugyanis 10 darab Deluxe Edition belépőjegy talál majd gazdára az idén novemberi budapesti PlayIT Show-ra. Ennek a jegytípusnak a birtokában egy órával a többek előtt juthattok be a régió legnagyobb gamer rendezvényére, ráadásul ahogy a prémium kategóriás PlayIT jegyeknél megszokhattátok, egy ajándék pólót is választhattok majd.

Egy szerencsés kitöltő pedig megkaphatja a fődíjat, vagyis a Skullcandy PLYR 1 gamer headsetet. Egy ilyen vérbeli gamer fülessel teljesen új élményt nyújtanak majd kedvenc játékaitok. A Supreme Sound technológiával és Dolby 7.1 Surround hangzással felvértezett fejhallgatóban külön beállítással láthatjátok majd el a játékokat, zenéket, illetve filmeket. A Skullcandy PLYR 1 gamer headset kompatibilis PC-vel, mobiltelefonokkal, valamint Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One és PlayStation 4 konzolokkal. Xbox One-hoz való csatlakoztatáshoz chat adapter, PlayStation 4 esetében pedig egy TV-ből vagy a házimoziból származó RCA kimenet szükséges.

Erre a linkre kattintva éritek el a kérdőívet. Töltsétek ki, segítsetek a kutatásban és nyerjetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)