Hirdetés

Hozd a csapatod a Millenárisra szombaton, és nyomjatok le mindenkit!

|

A szombati Chio Mozdulj Gamer: Sport Arénában csak a legjobb három fős csapatok tudják majd az összes állomást teljesíteni! Te is a Millenáris egyik bajnoka leszel?

Hirdetés

Május 28-án, azaz most szombaton neked is ott a helyed a Millenárison, hogy barátaiddal együtt diadalmaskodj a Chio Mozdulj Gamer: Sport Arénában. Az Aréna állomásait csak a legrátermettebbek tudják meghódítani! 

A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom legújabb, teljesen ingyenes rendezvényén te és két barátod együttes erővel szállhattok szembe a Sport Aréna kihívásaival.

13 szórakoztató állomáson kell túljutnotok, melyeken nem csak a testeteket, hanem az elméteket is meg fogják dolgoztatni a programvezetők. Csocsó, ping-pong, kosárlabda, floorball és még számos más sportág kihívásai várnak rátok a verseny során, továbbá egy egészséges életmóddal kapcsolatos tesztet is ki kell töltenetek.

Mi is kint leszünk a rendezvényen, az egyik állomáson velünk találkozhattok majd a GameStar sátorban. Itt a focié lesz a főszerep, dekázó versenyben és a FIFA játékban is ügyesnek kell lennetek, ha tovább szeretnétek jutni.

Délután ráadásul maga EndreMan, a "rudigólok" mestere lesz az ellenfeletek videojátékos fronton, úgyhogy fel kell majd kötni azt a bizonyos nadrágot, és elő kell kotornotok az összes rejtett FIFA-tudásotokat, ha le szeretnétek őt győzni. Elvégre aki ilyen csodákra is képes, azzal jobban nagyon óvatosnak lenni:

Bár a rendezvény teljesen ingyenes, ha indulni szeretnétek a Sport Aréna versenyben, akkor mindenképpen regisztrálnotok kell a www.mozduljgamer.hu oldalon. Szombaton találkozunk, gyertek el minél többen és mozogjatok velünk együtt!

Chio Mozdulj Gamer: Sport Aréna

Időpont: 2016 május 28., 10:00-18:00
Helyszín: Millenáris, 1024 Budapest, Kis Rókus u.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)