Hirdetés

Ez lesz a forró nyár leghűsítőbb rendezvénye

|

A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom egy újabb remek programmal vár benneteket. Ezúttal a vízipisztolyoké lesz a főszerep. Az augusztusi Vízipisztoly Csatában garantáltan senki sem marad szárazon!

Hirdetés

Legutóbb a foci szerelmeseinek kedvezett a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom, augusztusban pedig ismét egy izgalmas rendezvénnyel készülnek nektek a szervezők.

Vízipisztoly Csata névre keresztelt esemény augusztus 27-én vár benneteket Budapesten, a Millenárison, délelőtt tíz órától és délután kettőig. A tikkasztó nyári napok között minden bizonnyal igazi felüdülés lesz egy kis önfeledt fröcskölés, ráadásul ha részt vesztek a vízipisztolyos összecsapásban, akkor egy országos rekordkísérlet részeseivé válhattok.

Hozzatok magatokkal minél több vízipisztolyt és puskát, hogy egy látványos és hatalmas küzdelem alakulhasson ki és tetőtől talpig lelocsolhassátok egymást!

Mint minden Chio Mozdulj Gamer rendezvény, a Vízipisztoly Csata is ingyenesen látogatható, azonban ahogy már megszoktátok, előzetesen regisztrálnotok kell rá. Ezt erre a linkre kattintva tudjátok megtenni.

Gyertek és vízipisztolyozzatok velünk együtt!

Chio Mozdulj Gamer: Vízipisztoly Csata

Időpont: 2016 augusztus 27., 10:00-14:00
Helyszín: Millenáris, 1024 Budapest, Kis Rókus u.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)