Hirdetés

Abbahagyja a focit, profi FIFA játékos lesz a Puskás-díjas brazil játékos

|

Azon nem nagyon lepődünk meg, hogy egy profi labdarúgó 27 évesen visszavonul, olyan azonban még sosem történt, hogy főállásban virtuális labdára cserélje a bőrlasztit.

Hirdetés

Bár amikor az eSport játékokra gondolunk, a felsorolásban viszonylag későn jutunk el a FIFA-hoz, kétségtelen, hogy egyre komolyabban veszik a virtuális focit. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már a Manchester City is leigazolt egy profi játékost.

A brazil Wendell Lira tavaly írta be magát a történelembe, amikor a fönt látható fantasztikus góllal elnyerte a 2015-ös Puskás-díjat, vagyis az év legszebb góljának járó elismerést. Sokan azt gondolták, hogy az akkor 26 éves játékos karrierje elindul majd fölfelé és valamelyik nagy csapathoz igazol majd, egy sérülés miatt azonban kénytelen volt lemondani erről a pályáról. De nincs minden veszve.

Lira kifejezetten tehetséges FIFA 16 játékos, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy az Aranylabda-gálán 6-1-re verte az akkori FIFA világbajnokot. A fiatal sportoló most azt tervezi, hogy minden idejét erre fordítja, saját csatornát indít, és ebből csinál karriert. Drukkolunk, hogy teljesüljenek az álmai!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)