Hirdetés

Gamer vagy? Vegyél részt egy gigantikus kutatásban, még nyerhetsz is!

|

Sokszor használjuk a videojátékok kedvelőire a gamer kifejezést, de valójában kik tartoznak ebben a csoportba? Most egy kérdőív kitöltésével te is segíthetsz a válasz kiderítésében.

Hirdetés

Bizonyára sokakat foglalkoztat a kérdés, vajon ki, milyen videojátékokkal, és miért játszik. Van, aki csupán hobbiból egy-két órát tölt játékokkal, míg mások versenyszerűen, dedikált csapattal országos vagy nemzetközi bajnokságokon is részt vesznek. Ahány gamer, annyi motiváció és játékhasználati szokás.

Most az ELTE Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszékének videojátékokkal foglalkozó kutatócsoportja a GameStar közreműködésével szeretné feltárni, hogy kik azok, akiket gamereknek nevezünk.

Vajon milyen játékhasználati szokások jellemzik őket, amelyeket pszichológiai változók mentén is lehet azonosítani? A kutatócsapat ezenkívül szeretné megismerni az egészséges és a problémás játékhasználat hátterét is. Mindehhez ti egy kérdőív kitöltésével tudtok hozzájárulni.

A kérdéssor kitöltése körülbelül 20-30 percet vesz igénybe. A kitöltőknek egyéni visszajelzést nem tudnak garantálni a kutatók, de az összesített eredményeket közzé fogják tenni.

A kutatásban résztvevők, akik kitöltésükkel segítik a kutatócsoport munkáját, akár egy 60 ezer forint értékű 576 Kbyte vásárlási utalványt is bezsebelhetnek, ha éppen ők lesznek a szerencsés kiválasztottak (ebből kettő talál gazdára összesen). Természetesen őket a kutatás utáni hetekben külön értesítjük majd.

Fontos tudni, hogy a nyereményt csak azok között sorsolják ki, akik a lenti linken megadott kritériumoknak megfelelően töltötték ki a kérdőívet. A kutatásban csak 14 éven felüliek vehetnek részt.

Egyéni kérdéseiteket a kutatás kapcsán a gaming@ppk.elte.hu e-mail címre küldhetitek el.

A kérdőívet pedig ide kattintva éritek el. Köszönjük előre is segítséget, és sok sikert kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)