Hirdetés

Ha Counter-Strike: Global Offensive játékos vagy, most segíthetsz!

|

Magyarország egyik legnépszerűbb játéka, egyben az egyik leginkább kiemelkedő esport játék a CS:GO. Egy kutatásban most a hazai CS-sek segítségére van szükség!

Hirdetés

Folytatódik Kőszegi Bálint, Extra Life rovatunk egyik írója és a JátékosLét kutatóközpont képviselőjének kutatása, aki legutóbb a League of Legends játékosokat kérdezte szokásaikról. Most a CS: GO-sok vannak soron.

A Valve FPS-e továbbra is elképesztően népszerű, állandóan a hazai játékeladási listák élén áll, de világszerte is több millió rajongója van. Ha egy vagy közülük, és amatőr vagy profi esportolónak tartod magad, kattints ide, és töltsd ki a körülbelül 4-6 perces kérdőívet. Fontos, hogy elolvasd az oldalon található instrukciókat, nehogy valami kimaradjon. Köszönjük a segítséget előre is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)