Hirdetés

Játszol a League of Legendsszel? Akkor most segíthetsz!

|

Ha van három-négy perc szabadidőd, egy kérdőív kitöltésével segíthetsz a JátékosLét kutatásában!

Hirdetés

Rengetegen játszanak itthon a League of Legendsszel, ez az egyik legnépszerűbb játék hazánkban. 

A JátékosLét kutatója, Kőszegi Bálint (aki egyébként ezt a cikksorozatot is írta)korábban a Counter-Strike: Global Offensive játékosokról próbált meg többet megtudni, most pedig a Riot Games játéka a soros. Ezen kérdőív kitöltésével arra keresi a választ, milyen vonások, személyiségjegyek segítik (vagy hátráltatják), hogy valaki jól teljesítsen a játékban. A kitöltés feltétele, hogy a kitöltő amatőr vagy profi esportolónak tartsa magát, de az sem baj, ha valaki csak egy hete kezdett el játszani. Olvassátok el a további információkat a kérdőív leírásában, majd álljatok neki, tényleg nem lesz több 3-4 percnél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)