Hirdetés

Így vészelik át a karantént a profi sportolók

|

A meghirdetett vészhelyzeti állapot miatt minden nagyobb esemény elmarad, de vannak sportolók, akik megtalálják a módját, hogyan űzhetik tovább a négy fal hivatásukat. Tenisz a tetőn, úszás a kertben...

Hirdetés

Akik a jó idő beköszöntével alig várták, hogy meccsekre járhassanak, azok bizonyára szomorúan vették tudomásul, hogy a közeljövőben nem igazán lesz olyan sportesemény, melyet ne húzott volna keresztül a COVID-19 terjedése. Persze nem csak a rajongóknak, de maguknak a sportolóknak is pótolnia kell valahogy az elmaradt meccseket és versenyeket - vannak, akik kifejezetten kreatív módot találtak erre.

Hirdetés

Az ATP Tour teniszszövetség osztotta meg Twitteroldalán azt a két olasz teniszezőt, akik a közösségi távolságtartás szabályait szigorúan betartva is megoldották, hogy lezavarhassanak egy pár meccset. Mindössze két viszonylag nagyobb tetőteraszra volt szükség ehhez, no meg persze a játékosok ügyességére, hogy a labda ne landoljon két ütés után az utca kövén. 

Itthon is vannak, akik megtalálják a módját, hogy a vírus ellenére megtartsák edzéseiket. Kapás Boglárka Európa- és világbajnok, olimpiai bronzérmes úszónő például kerti medencéjét és egy gumikötelet hívott segítségül, hogy lenyomhasson pár "hosszt" a kertjében. Ő egyébként áprilisban pozitív eredményt kapott koronavírusra, de a betegség szinte tünetmentesen folyt le nála, mostanra pedig negatív eredményt produkált. 

Ti hogyan mozogtok a bezártság idején?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)