Hirdetés

Képzeld el, hogy az életed egy videojáték!

|

Újabb művészt ihletett meg az emberi lét, aki elképzelte, milyenek lennének a mindennapjaink, ha egy videojáték lenne az életünk.

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy ez a téma előkerül, hiszen több hasonló alkotással is találkoztunk már korábban, legyen az Super Life vagy a We Go Forward. Sőt, Life is a game címmel egy remek írás is született anno, amivel a GSO hasábjain is találkozhattatok.

Ezúttal a Bright Side csapata érezte úgy, hogy ideje összedobni egy újabb kisfilmet, ami az életünkről szól. A gyermekkorunk legfontosabb mozzanataitól a családalapításon át minden benne van, és bizony remekül rávilágít, hogy néha nincsenek kiskapuk, és a döntéseinknek nem csak pozitív oldala van. Annak mondjuk biztosan örülnének a BME-s hallgatók, ha ott is így adnák a mérnök diplomát, mint ebben a kisfilmben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)