Hirdetés

Téged tényleg csak a játék érdekel?

|

Töltsd ki egy tesztet, bizonyítsd fotóval, hogy te is sportolsz és dupla esélyed lesz az ajándékokra.

Hirdetés

Régóta uralkodik az a szerintünk téves nézet, hogy a gamerek egész álló nap csak a gép előtt ülnek és olyan idegen tőlük a testmozgás, mint Ríviai Geralttól az önmegtartóztatás. A Chio Mozdulj Gamer és a JátékosLét Kutatóközpont közös felmérésében most részletes adatok alapján dőlhet el ez a fontos kérdés.

Ha ti is részt szeretnétek venni a kutatásban, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani és kitölteni egy rövid kérdőívet. Fontos, hogy csak és kizárólag valós válaszokat adjatok meg!

Így nem csak a kutatók munkáját segítitek, hanem esélyt is biztosítotok magatokra arra, hogy tiétek legyen a  10 darab Deluxe Edition belépőjegy a budapesti PlayIT Show-ra, vagy akár egy Skullcandy PLYR 1 gamer headsetet is. Van azonban még egy remek lehetőség arra, hogy értékes ajándékokat zsebeljetek be.

Miután végeztetek a kérdőívvel, irány a szabad és csapjatok bele kedvenc sportotokba! Ezalatt lőjetek magatokról egy klassz fotót és posztoljátok azt Instagramra, a #mozduljgamer hashtag használatával, és persze kövessétek a Mozdulj Gamer Instagram oldalát. Minderre július 10-ig lesz lehetőségetek, úgyhogy nemárt sietni!

Ha ezzel megvagytok, akkor már csak várnotok kell, hogy a ti képeteket találja legjobbnak a zsűri. A verseny első helyezettje 2 főre szóló belépőjegyet kap a novemberi, budapesti PlayIT Show-ra, továbbá egy Skullcandy SLYR gamer headsettel is bővül a kelléktára. A második és harmadik helyezett egy-egy negyedéves GameStar előfizetésnek örülhet majd, valamint az első öt helyezett mindegyike kap egy menő pólót és egy Chio ajándékcsomagot. A teljes játékszabályt itt találjátok meg.

Most tehát csak egy sportolás közben készített fotó és pár kérdés választ el benneteket az értékes ajándékoktól. Bizonyítsuk be együtt, hogy a gamerek is szeretik a mozgást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)