Hirdetés

Egy éves a Mozdulj Gamer Mozgalom!

|

Pontosan egy évvel ezelőtt indult útjára a GameStar és a PlayIT kezdeményezése, hogy kirobbantsa a hazai gamereket a kanapéról és izgalmas programokkal, érdekfeszítő előadásokkal tegye mozgalmasabbá a mindennapjaikat.

Hirdetés

Az elmúlt egy évben számtalanszor találkozhattatok a Chio Mozdulj Gamer Mozgalommal, legyen szó foci kupáról, jeges napról, vagy az épp ma megrendezett vízipisztoly csatáról. 

A Mozgalom célja persze nem kizárólag az, hogy sportolási lehetőséget biztosítson a gamereknek. Sokkal inkább egy olyan összefogás ez, melynek célja, hogy szembeszáljon a játékosokkal kapcsolatos sztereotípiákkal. Ennek kapcsán a PlayIT Show Mozdulj Gamer színpadán találkozhattatok már ismert játékosokkal és szakemberekkel is, akik a játékos lét hátterét kutatják, így alaposabban megismerhettétek a függőségek különböző formáit, de beszélgettünk arról is, milyen előnyei származhatnak valakinek a videojátékokból.

Ha eddig valahogy mégis kimaradt volna az életetekből a mozgalom, akkor olvassátok el a kezdeményezést bemutató cikkünket és gyertek el a következő bulira!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)