Hirdetés

Egy kicsit mindenki jobb ember lett a PlayIT-en

|

Minden eddiginél nagyobb érdeklődés fogadta a Chio Mozdulj Gamer programokat a budapesti Microsoft PlayIT Show-n, ezt nagyon köszönjük nektek. De hogyan is lettetek jobbak?

Hirdetés

A hétvégén lezajlott a budapesti Microsoft PlayIT Show, melyet már el sem lehetett volna képzelni Mozdulj Gamer programok nélkül. A látogatók most is bebizonyították, hogy a gamerek nem csak a gép előtt ücsörögnek, hanem képesek megmozdulni, akár sportolni, akár közösségi programokat élvezni.

A Mozdulj Gamer színpadon egész nap érdekes beszélgetéseket hallgathattatok meg, ahol a GameStar Extra Life rovatának szakértői és az ország legnépszerűbb videósai vitatták meg a játékosokat (és a szülőket, pedagógusokat is) érintő fontos kérdéseket. Ezúton köszönjük JátékosLét kutatóinak, az Ifjúsági Vöröskeresztnek, a HelloWorldnek, a Zen Studiosnak, a Haysnek és a YouTubereknek is, hogy részt vettek a beszélgetéseken.

A Chio jóvoltából csocsó, lasertag és floorball is kipróbálható volt, a Generali Biztonságért Alapítvány pedig mászófallal, ügyességi játékokkal, valamint segway pályával és teqball asztalokkal is hozzájárult ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát és bebizonyíthassa, milyen kemény fából faragták az igazi gamereket. A Sport TV pedig szintén támogatta a Mozdulj Gamer kitelepülést, mindenkinek nagyon köszönjük, hogy lehetővé tette, hogy veletek közösen töltsünk el egy napot a PlayIT-en.

Mi is nagyon boldogok vagyunk, hogy a Mozdulj Gamer Mozgalomnak egyre több követője van. Találkozunk a következő PlayIT-en Debrecenben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)