Hirdetés

Vegyél részt az ország legnagyobb vízipisztoly csatájában!

|

Szombat délben közel ezer ember locsolja majd egymást a Millenáris udvarán. Ebből a buliból te sem akarsz kimaradni!

Hirdetés

Mint azt már bizonyára tudjátok, szombaton ismét megmozdulnak a hazai gamerek. Ezúttal a Millenáris ad majd otthont a Chio Mozdulj Gamer vízipisztoly csatának, ahová kicsiket és nagyokat is szeretettel várunk!

A buli augusztus 27-én (szombaton) 10 órakor kezdődik a Millenáris Teátrum előtti füves placcon, ahová több mint ezer embert várnak a szervezők. Az már biztos, hogy senki nem marad szárazon, de a résztvevőkre ruhatár és több öltöző is vár, így mindenki átveheti a "játszós" ruháját vagy fürdőruháját. Fegyverekből a helyszínen sem lesz hiány, de a biztonság kedvéért saját vízipisztolyt is hozzatok magatokkal!

Az előrejelzés szerint igazi kánikula vár ránk a hétvégén, a hőmérséklet elérheti akár a 30 fokot is. Kell ennél jobb indok egy kis locsolkodáshoz?

A rendezvény természetesen ezúttal is INGYENES, azonban regisztrációhoz kötött, hogy a rekordot dokumentálni is tudjuk. A regisztrációhoz kattintsatok ide! Minden résztvevő oklevelet és Chio ajándékot kap.

Tartsatok velünk, döntsünk együtt rekordot!

Chio Mozdulj Gamer: Vízipisztoly Csata

Időpont: 2016 augusztus 27., 10:00-14:00
Helyszín: Millenáris, 1024 Budapest, Kis Rókus u.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)