Hirdetés

Küldd el legjobb sportolós képed, értékes nyeremények várnak!

|

Amint a közösségi oldalak bölcsessége is tartja, az edzés csak akkor számít, ha képet is posztolsz róla, ezúttal pedig nem csak az ismerőseidnek mutathatod meg, milyen sportos vagy, hanem még nyerhetsz is egy jól sikerült fotóval.

Hirdetés

Sok különböző mókára hívta már el a hazai játékosokat a Chio Mozdulj Gamer mozgalom, tavaly például korcsolyázhattunk együtt, legutóbb pedig YouTubereket hívtak el, hogy megmutassák, milyen szórakoztató egy kis mozgással feldobni a játékot. Ezúttal egy új játékkal biztatnak rá, hogy ne a házban rejtőzzünk el a napsütés elől.

Egész pontosan egy fotópályázat indult el nemrég, amire sportolás közben magatokról és/vagy barátaitokról készült fotókat várnak, mondjuk azért például biciklizés közben óvatosan lőjétek a szelfiket. Ha viszont elkészült a tökéletes kép nagyon könnyen nevezni tudjátok a pályázatra, hiszen mindössze fel kell töltenetek az Instagramra és megjelölni a #mozduljgamer hashtaggel. Ezt július 10-én éjfélig (24:00-ig) tehetitek meg, ha pedig a mozgás öröme nem lenne elég, jó néhány nyereményt is bezsebelhettek, ha a ti képeteket választja ki a zsűri.

Öt kiváló fotó beküldője egy egyedi pólót és egy Chio ajándékcsomagot zsebelhet be, az első helyezett markát pedig egy páros belépő üti az idén novemberi, budapesti PlayIT Show-ra. Akár megnyerhettek egyet a két negyedéves GameStar-előfizetés közül is (ezeket a második, illetve harmadik helyezett kapja), de a legtöbben valószínűleg azt a nyertest fogják irigyelni, aki egy Skullcandy SLYR gamer headsettel lesz gazdagabb, ez szintén az első helyezett jutalma lesz. A pályázattal kapcsolatos további infókat és szabályokat itt találjátok, ha pedig ezeket átböngésztétek, nyomás a szabadba és nevezzetek egy kis mozgás után ti is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)