Hirdetés

Viktóriával és Coveryvel a generációk közötti szakadékokról beszélgettünk

|

A JátékosLét Kutatóközpont szakértőivel, valamint Viktóriával és Coveryvel a budapesti PlayIT-en beszélgettünk arról, milyen problémák merülhetnek fel a generációk eltérő látásmódja miatt.

Hirdetés

Tovább folytatódik visszatekintő videósorozatunk, melyben a tavaszi PlayIT Mozdulj Gamer színpadán rögzített beszélgetéseket tudjátok visszanézni. Sirius és a The VR-os fiúk után most Viktória és Covery van soron.

HP velük beszélgetett, de mindebben társuk volt még Tóth Dániel, a pszichológus pasi, és Damsa Andrei, a JátékosLét szakértője is. Az egy órás felvételt fent teljes egészében újranézhetitek. A videóban a generáció szakadék témakörét járták körül a résztvevők. Mindannyian találkoztunk már ezzel a problémával, nézzétek meg most azt, hogy mit gondolnak minderről a szakértők és a népszerű videósok. 

Természetesen november 26-án, az őszi Microsoft PlayIT Show is újra vár benneteket a Mozdulj Gamer színpad, ahol ismét izgalmas beszélgetéseket nézhettek végig, valamint természetesen ti is kérdezhettek a résztvevőktől. 

Ha nem szeretnétek lemaradni az őszi PlayIT-ről, akkor csapjatok le gyorsan az elővételes jegyek egyikére!

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)