Hirdetés

Legyen videojáték a suliban? Siriusszal beszélgettünk

|

A 2016-os tavaszi PlayIT Chio Mozdulj Gamer színpadán a Extra Life rovatunk írói, a JátékosLét kutatóközpont szakértői beszélgettek HP-vel és Siriussal arról, hogyan férhet össze a játék és az oktatás.

Hirdetés

A tavaszi PlayIT Chio Mozdulj Gamer színpadán több izgalmas beszélgetést is végignézhettetek, melyeket rögzítettünk is, mostantól kezdve pedig ezeket fel is töltjük YouTube csatornánkra, így akkor is végignézhetitek őket, ha a rendezvényen esetleg lemaradtatok volna róluk. 

Elsőként azt a beszélgetést szeretnénk megosztani veletek melyen HP Siriussal, valamint Extra Life rovatunk íróival, a JátékosLét kutatóközpont szakértőivel beszélgetett az oktatásban megjelenő játékosításról. Fent meg tudjátok nézni a Mozdulj Gamer színpadnál rögzített felvételt, ha pedig élőben is részt szeretnétek venni hasonlóan izgalmas beszélgetésekben és ti is szeretnétek kérdéseket feltenni, akkor mindenképpen gyertek el november 26-án a budapesti Microsoft PlayIT Show-ra, ahol ismét az ország legnépszerűbb videósai és neves szakértők fogják megvitatni a gamereket érintő legfontosabb témaköröket. 

Ha nem szeretnétek lemaradni az őszi PlayIT-ről, akkor csapjatok le gyorsan az elővételes jegyek egyikére!

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)