Hirdetés

Most érdemes elkezdened programozni tanulni

|

Még sosem volt ekkora kereslet munkaerőre az IT szektorban. Erről beszélgettünk a tavaszi PlayIT Show a szakmai képviselőivel és Coveryvel.

Hirdetés

Elérkeztünk a tavaszi PlayIT Chio Modulj Gamer színpadán zajló beszélgetések felvételei közül az utolsóhoz, de természetesen nem kell aggódni, mivel szombaton már élőben folytatódik mindez a Hungexpón. 

HP a PlayIT-ek alatt a Modulj Gamer színpadon tölti idejének nagy részét, ahol képzett szakértőkkel és közkedvelt videósokkal vitatja meg a gamereket érintő legfontosabb kérdéseket (a mosti PlayIT-en mazur is csatlakozik mellé, érdemes lesz keresnetek őket). Így volt ez tavasszal is, Extra Life rovatunkban és a GameStar YouTube csatornáján pedig az elmúlt napokban visszanézhettétek az itt készült felvételeket.

Ma eljutottunk az utolsó videóhoz, melyben a programozásról mint szakmai lehetőségről volt szó. Itt Covery mellett például Molnár József, a PC World főszerkesztője és a HelloWorld kezdeményezés ötletgazdája is kifejtette véleményét azzal kapcsolatban, hogy számtalan remek lehetőség áll nyitva azok előtt, akik ma programozásra adják a fejüket. 

Hasonlóan érdekes beszélgetésekre számíthattok most szombaton, a budapesti Microsoft PlayIT Show-n, ahol ti is kédezhettek majd a színpadon ülőktől. 

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)