Hirdetés

Beszéljünk komolyan a játékfüggőségről

|

Sokak szerint függőséget okoznak a videojátékok, a tavaszi PlayIT-en pedig a Chio Mozdulj Gamer színpadon pedig ezt a komoly témát is körüljártuk. Természetesen szó esett a játékok pozitív hatásairól is.

Hirdetés

A 2016-os tavaszi PlayIT-en több érdekes előadást is végignézhettetek a Chio Mozdulj Gamer színpadnál. Ezt a november 26-án megrendezésre kerülő budapesti Microsoft PlayIT Show sem lesz másként, de a szombati rendezvény előtt még bőven van időd visszanézni a korábbi felvételeket.

A tavaszi PlayIT-en rögzített beszélgetések sorát most egy igazán fontos témát érintő videóval folytatjuk. Fent ti is meg tudjátok nézni a felvételt, melyen Kiss Imi (a GameDay Iroda duó egyik fele), Nessaj, és több szakértő is beszélget HP-val arról, hogy valóban függőséget okozhatnak-e a videojátékok. Természetesen a játékok pozitív hatásairól is szó esett, nézzétek meg gyorsan a teljesen beszélgetést.

Szombaton pedig ismét várunk benneteket a Chio Mozdulj Gamer színpadnál, ahol természetesen ti is feltehetitek majd saját kérdéseiteket a népszerű videósoknak és a szakértőknek. 

Ha nem szeretnétek lemaradni az őszi PlayIT-ről, akkor csapjatok le gyorsan az elővételes jegyek egyikére!

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)