Hirdetés

A TheVR csapattal a virtuális valóság felhasználási módjairól beszélgettünk

|

A VR eszközökben rejlő lehetőségek messze túlmutatnak a videojátékokon. Többek között erről is beszélgettünk a The VR-os rácokkal és a JátékosLét Kutatóközpont szakértőivel.

Hirdetés

A 2016 tavaszi PlayIT Show Mozdulj Gamer színpadán a rendezvény egész időtartama alatt érdekes előadásokat nézhettetek meg, melyek során szakértők és a legkedveltebb magyar videósok beszélgettek különféle fontos kérdésekről, amik minket, gamereket a leginkább érintenek. 

Természetesen a november 26-án megrendezésre kerülő budapesti Microsoft PlayIT Show-n is újra hasonló programokkal készül a Mozdulj Gamer csapata, ismét a leghíresebb youtuberek és neves szakemberek fognak olyan témákat érinteni mint a testmozgás, a játékfüggőség, vagy éppen a helyes táplálkozás - utóbbiról egy dietetikus mesél majd nektek. A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom egyik kiemelt célja mindig is az volt, hogy merjünk bármiről bátran és nyíltan beszélgetni, így az előadásokon majd ti is feltehetitek kérdéseiteket. 

Addig is, amíg várjuk az őszi PlayIT-et, elkezdtük felölteni a tavaszi rendezvény beszélgetéseinek felvételeit. Ezek közül az elsőn rögtön egy nagyon izgalmas témát érintenek a TheVR tagjai és a JátékosLét Kutatóközpont szakértői. A VR eszközökről lesz szó, melyek felhasználási módjai messze túlmutatnak a videojátékokon. Nézzétek meg gyorsan fent az említett videót, november 26-án pedig gyertek el ti is a PlayIT-re és kérdezzetek bátran a szakértőktől és a videósoktól! 

Ne maradjatok le az őszi PlayIT-ről, csapjatok le gyorsan az elővételes jegyek egyikére!

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)