Hirdetés

Summer Games Done Quick 2016 - megvan a menetrend

|

Idén nyáron is összegyűlik egy hétre néhány tucat speedrunner, hogy megpróbálják a legjobb játékokat minél gyorsabban teljesíteni, jótékonysági céllal.

Hirdetés

A speedrunnerek körében népszerű játéksorozatok új részeit a rajongók általában pár nap alatt végigjátsszák, majd heteken át igyekeznek új rekordot beállítani, felülírni vetélytársaikét.

Az Games Done Quick rendezvények során összegyűlnek valahol (a SGDQ 2016 során most épp Minneapolisban), hogy minél rövidebb idő alatt minél több játékot vigyenek végig. A július 3-ától 10-éig tartó, online is közvetített rendezvénynek komoly menetrendje van, így ha valakit csak egy adott játék érdekel, nem kell 168 órán keresztül Twitch előtt ülnie. A szervezők bejelentették, hogy mi lesz a program, a listán pedig szerepelnek klasszikusok és frissebb megjelenések egyaránt. Nagyon sok a Nintendo játék, de ezek mellé befért a The Elder Scrolls sorozat három része, valamint a Fallout 3 és 4 is. A teljes listát a linken találjátok, alább pedig a januári Awesome Games Done Quick legizgalmasabb pillanataiból tekinthettek meg néhányat: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)