Hirdetés

Juss el te is ingyen The Champion interaktív sportkiállításra!

|

A Chio Mozdulj Gamer Mozgalomnak köszönhetően most csupán egy regisztráció választ el benneteket attól, hogy teljesen ingyen végigjárjátok az ország egyik legmenőbb kiállítását.

Hirdetés

A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom 2017-ben is azon munkálkodik, hogy a legizgalmasabb sporteseményeket szervezze meg nektek, és a legérdekesebb kiállításokra juthassatok el a segítségükkel teljesen díjmentesen. Most mindössze regisztrálnotok kell és belépő fizetése nélkül megnézhetitek The Champion interaktív sportkiállítást.

A The Champion interaktív high-tech kiállítás egy igazán egyedülálló kezdeményezés, mely három és fél kosárpályányi területén tucatnyi sportjátékot és érdekes teszt kínál a látogatóknak. A teljes egészében magyar fejlesztésű kiállításon nem csak megismerheted a különböző sportágak bajnokait, hanem azt is kiderítheted, hogy te melyik sportban lennél a legjobb. Az itt szerzett ismereteknek köszönhetően nem csak remekül fognak szórakozni a látogatók, hanem útmutatást is kapnak gyerekek és szülők egyaránt, hogy a sportágválasztásban. A kiállítás végén mindenki személyre szabott kimutatást kap az egyes állomásokon nyújtott teljesítményéről. 

Mindezt pedig teljesen ingyen, belépő vásárlása nélkül is átélheted, hála a Mozdulj Gamernek. Mindössze ide kattintva ki kell töltened a regisztrációs űrlapot. 

Jannuár 25-én és 26-án két-két turnus indul majd el, 17 és 18 órakor. Az egyes turnusok létszámkorláta 120 fő. További meglepetés, hogy egy sorsolás útján véletlenszerűen eldől majd, melyik csoport mellé csatlakozik a népszerű videós, Sirius. Lehet, hogy pont veletek együtt nézi meg a The Champion kiállítást és együtt vehettek részt a különböző próbatételeken! 

Ne maradjatok le, regisztráljatok, amint lehet. Találkozzunk a Millenárison!

Chio Mozdulj Gamer - The Champion kiállítás

Időpont: 2017. január 25-26., 17:00-18:00
Helyszín: Millenáris, 1024 Budapest, Kis Rókus u.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)