Hirdetés

World of Warcraft - így jótékonykodhatunk idén

|

Idén is támogathatjuk a beteg gyermekeket a World of Warcrafton keresztül, nincs más dolgunk, csak beszerezni egy egyedi petet.

Hirdetés

Rengeteg újdonság érkezik a World of Warcraft: Legion következő javításában és még ennél is több zseniális dolgot jelentettek be a srácok a BlizzCon megnyitóján, viszont akad még itt egy kisebb, de annál fontosabb bejelententés, amiről nem szabad megfeledkezni.

A Blizzard egy ideje már rendszeresen támogatja a Make-A-Wish alapítványt, melynek alkalmazottai beteg gyerekek kívánságait igyekeznek teljesíteni. A cég az elmúlt években már többmillió dollárral segített, idén pedig újabb akcióval készülődnek, ugyanis hamarosan megvehetünk egy petet a játékban, amelynek a bevétele teljes egészében az alapítványé lesz majd.

A Mischief the Fel Kitty nevű cukiságot egész decemberben megvehetjük majd, habár azt a Blizzard még nem árulta el, hogy pontosan mennyibe fog kerülni. Mindenesetre példamutató a Blizzard viselkedése és reméljük, hogy a jövőben többeket is inspirálnak majd hasonló akciókra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)