Itt az összes PlayIT program
Kattints a részletekért!

Ez a Gran Turismo 5 legjobb autója, ami nincs is benne a játékban

HP

Négy francia tervező megálmodta a legdurvább autót a Gran Turismo 5-be. Már csak az kellene, hogy a Polyphony észrevegye őket.

Frédéric Le Sciellour, Jérémy Sachot, Ishak Belhout és Julien Ancery megtervezték az egyik legdurvább versenyautót a PlayStation népszerű versenyjátékába, amelyet játékos csak elképzelhet.

A négy francia dizájner és tervező valahol egy kart és egy Forma-1 autó közé ékelt be egy evolúciós elemet, amely ráadásul dinamikusan képes változni is használat közben. Vagyis gyorsaságtól függően más-más alakot vesz fel a legjobb teljesítmény érdekében. A részletes tervezésről egy pofás ki videó látható itt, aztán pedig néhány csodás kép színesíti a napot. Már csak az lenne a hab a tortán, ha a Polyphony Digital bele is tákolná a Gran Turismo 5-be ezt a csodát, nem ez lenne az első valóságban nem létező koncepció-verda a játéktörténelemben. Nektek hogy tetszik?

6 studio partie video from Frédéric Le Sciellour on Vimeo.

gran turismo 5 autó playstation 3 autóverseny szimulátor

Hasonló jóságok

11 Komment Szólj hozzá

8 10
rettttenetes
Jack Bauer (10/10)

Nem rossz kár volt ki hagyni ezeket az autókat.

9 9
Marko90
Jack Bauer (10/10)

Nekem bejön ez a gép, bele lehetne rakni a játékba (sőt bele is kell rakni)! Szerintem az ilyen és ehhez hasonló igényesen és szépen megtervezett, kigondolt, ötleteket fel lehet használni!

4 8
Gabenn
Dr. Gregory House (9/10)

Miért van Nissan felirat is az autón?

8 6
_Tappancs_
Dr. Gregory House (9/10)

Azért te se vagy semmi. Normálisan is ellehet neki mondani,hogy a mondata abban a formában értelmetlen,bár ennek ellenére értelmezhető.A fogalmazás,helyesírás tanulható,de a bunkóságot kinevelni egy emberből szinte emberfeletti feladat.Melyik a károsabb?Talán egyértelmű számodra is..

6 5
nTex
Adama admirális (8/10)

Idézem magam:

Csak kommenthuszár, minden hírhez beböfög valamit hogy gyarapodjon a kommentjei száma, úgy látszik erre gerjed vagy azt hiszi ettől lesz valaki. Sokszor látszik rajta hogy fel sem fogja mit írtak a cikkben. Csak ír valamit hogy elmondhassa hogy oda is kommentelt.

4 4
Tomo95
Inaktív)

Ez kb egy az egyben az Ariel Atom koppintása külsőre. A technikai adatait nem tudom, de a dizájnnál megerőltethették volna magukat a srácok.

6 2
davidguru
Dr. Gregory House (9/10)

Először a képek alapján azt hittem létező autó,de hát csalódnom kellett.Nagyon jól néz ki,de ennyi erővel más mérnökök álltal tervezett autót is belerakhatnának,nem tudom miért vannak úgy oda!

8 1
slipknotboy
Inaktív)

pedig jó néz ki kár hogy nem voltak benne

Kiadó: Project029 Media and Communications Kft. - Impresszum - Hirdetési ajánlatunk - Adatvédelmi elveink - E3

Ügynökségi értékesítési képviselet: Adaptive Media