Hirdetés

Ez volt minden idők leghosszabb profi Counter Strike: GO meccse

|

Az ESL UK Premiership egyik meccsében hat hosszabbítás után összesen 88 kört játszott egymás ellen a kép csapat.

Hirdetés

A Counter Strike: Global Offensive egyre nagyobb népszerűségnek örvend a profi játékosok körében és ezzel szép lassan elfoglalja méltó helyét a világ legnépszerűbb esportjai között is.

Főleg, ha továbbra ilyen csodákat produkál. Az ESL UK Premiership egyik legemlékezetesebb meccsét az exceL eSports és a jóval esélyesebbnek tartott Team XENEX játszotta egymással. A legtöbben könnyű győzelmet jósoltak a XENEX javára, de az eredetileg esélytelennek tartott kis csapat képes volt 88 körig elhúzni a meccset, amivel ez lett a profi  Counter Strike: Global Offensive történelem leghosszabb küzdelme. 

A XENEX végül behúzta a meccset, de az exceL bebizonyította, hogy a Counter Strike-ban senkit sem érdemes leírni. Még a legnagyobbak összecsapásai között is vannak hatalmas meglepetések. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)