Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén

|

A kánikulai hosszú hétvégét ki nyaralásra, ki pedig az eddig elhanyagolt játékokra fordítja.

Hirdetés

Szonja - Végre megyek nyaralni, tehát remélhetőleg semmi mást nem fogok csinálni, csak punnyadni, iszogatni, eszegetni és beszélgetni egy árnyékos fa alatt.

km - A hétvégi program: Dunába kődobálás, népies nevén kacsázás. Egyébként Lego DUPLO a valóságban és iPhone-on. Hasonló PC-n, online: http://duplo.lego.com/hu-hu/Playground/default.aspx

Sophiaso - Én talán végre előveszem a Witcher 2-t vagy az Assassin's Creed sorozat valamely darabját.



Kox - A hétvégét a Balatonon töltöm a barátnőimmel, és csak a laptopom viszem, ezért maximum a Slenderrel fogom tudni riogatni a társaságot :)





mazur - Darksiders II nagy erőkkel, közben néha pihenésképp egy kis Sleeping Dogs, hogy ne csak mindig a munka.



HP - Én ezen a hétvégén a Spec Ops: The Line kőkemény világába vetem bele magam, amolyan alkalmi "dubajozás" jelleggel, mert ez még kimaradt korábban az élmények közül. Mocsy hozzám vágott egy kinectes Babel Rising játékot is, amit tesztelni kellene egyszer a magazinba, de még nem sikerült rávennem magam, hogy nekiessek. Egyébként pedig iPaden éppen a Dead Trigger köti le a figyelmem, ami nemrég teljesen ingyenes lett a sok kis molylepke miatt, akik 260 forintot sem hajlandóak kiadni egy játékért. Röhej.



aDaM - Én teljesen véletlenül újra belefutottam Cole-ba az Infamous második részével együtt és most épp azt nyúzom…pedig ezer másik játékot kéne.



Chavalier - Uncharted 3 befejezése a program, de ha lesz időm, akkor rápillantok a Darksiders II-re is.



Duncan - Battlefield 3 Premium a helyes válasz. Hooah!

Mayer - Én eredetileg a Sleeping Dogs-al játszottam volna, de a boltba csak orosz nyelvű érkezett (bizony, boltba járok játékért). Én meg inkább lengyelül értek jobban, szóval várhatok jövő hétig vele. Marad akkor egy kis klasszikus Battlefield 3 multi.



Paca - Én Simsezni fogok a való életben, ugyanis az új albérletet tervezzük rendbehozni-bebútorozni-otthonossá tenni barátnőmmel. Pihenésképp valószínűleg egy kis Tiny Wings vagy Monsters Ate My Condo is belefér.

Nightwolf - A The Walking Dead két évadának elfogyasztása után tuti, hogy vasárnap továbbnyomom a Dead Rising első részét. Azért csak vasárnap, mert a sorozat hatásár úgy bepánikoztam, hogy szombaton bevásárlással fogom tölteni az időmet. Veszek tésztát, rengeteg palackozott vizet, konzervet, egy nyílpuskát (sok-sok nyílvesszővel) és egy fain seriff-kalapot…



Kacor - A remek Organ's Trail Director's Cut-tal iOS-ra, hogy egyszer végre ne egyenek meg a zombik Seattle-ig, és Diablo 3, ha lesz végre időm, mert úgy néz ki, hogy ez egy olyan hónap, hogy mindenki lakásfelújít.



Séci - Kezdek megijedni magamtól, mert a dicső múltba révedés egyre inkább elhatalmasodik rajtam, pedig ígéretes címek manapság is jönnek szép számmal. (Persze a napról napra időszerűbbé váló konfig-fejlesztés kényszerű aktualitása is közrejátszhat a nosztalgiára való hajlamomban.) Na mindegy, a közelmúltban aukciós portálon lecsapott bontatlan System Shock 2-vel szemezek egy ideje, mert anno igen mély nyomokat hagyott bennem, meg amúgy is, amihez a megboldogult Looking Glass csapatának csak közvetetten is köze volt, az csak mestermű lehetett. Ráadásul, figyelembe véve a rendelkezésre álló szabad órák számát, illetve a játék nem csekély terjedelmét, két legyet ütök egy csapásra: a minőségi borzongás mellett kipipálhatom a következő 3-4 "Ezzel játszunk a hétvégén"-re adott válaszadásaimat is...



Szada - A Darksiders van továbbra is terítéken, de bele-belekóstoltam a Risen 2: Dark Waters ízvilágába is, köszönhetően annak, hogy elkészült hozzá a magyarítás. Ha mindegyiket megunom, valószínűleg a leginnovatívabb, grafikai szempontból maximálisan CryEngine-gyilkos, addiktív játékot veszem elő, amit csak úgy hívnak: barátnő.



Hunter - Két orrfújás között a Darksiders első részében fogok szétcsapni mindent, amit érek. Mivel most jelent meg a második rész, gondoltam épp itt az ideje, hogy befejezzem az előzőt, aminek sokadszorra ugrok neki újra. Ezen kívül még benézek a DC Universe Onlineba, mert bár szívem (még az egyre közkedveltebb Batman dacára is) a Marvel felé húz, sajnos annak univerzumaiból még nem készült MMO, úgyhogy maradnak a fura világok, fura hősei.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)