Hirdetés

Fallout 4 - kiszivárgott egy dokumentum a Bethesdától?

|

Igen, már megint egy pletyka. Állítólag kiszivárogtatott dokumentumok elárulták a helyszínt és pár karakternek a nevét.

Hirdetés

A survivor2299-es hiszti után már azt sem hisszük el, amit az internet kérdez, de a bennünk lakozó Fallout-rajongó nagyon szeretné, ha igaznak bizonyulna a dolog.

Állítólag kiszivárgott egy-két dokumentum egy Institute kódnevű játékból, amiben karakterleírások és egy forgatókönyvrészlet is volt. A Fallout szó ugyan nem szerepelt benne, de a szereposztásért felelős ember neve ugyanaz, aki a Dishonored és Skyrim kapcsán foglalkozott ezzel. A szkript olyan helyszíneket emleget, amiket a korábbi Fallout játékokból már ismerünk és benne van az elhíresült "war never changes" mondat is.

A történetben egy Preston Garvey nevű ember küld el minket egy fúziós magért  egy múzeumba, de olyan karaktereket is említ a forgatókönyv, mint egy Travis Miles nevű rádiós DJ, vagy Sturges, a gépész.

A dokumentum szerint a történések Bostonba visznek minket, ami azért is érdekes, mert alátámasztaná a Bethesdától származó 2012-es Fallout 4-es pletykákat. A cég egyébként nem kommentálta a dolgot, de ez mondjuk várható is volt. 

A mi ezer sebből vérző és ezer játék bejelentésére váró szívünk már csak remél, de azt hiszem ettől még nem kell túlságosan izgalomba jönnünk. Majd, ha a Bethesda mond valamit a Fallout 4-ről. Ti hogy álltok? Várjátok már, vagy a túlzott hype elveszi a kedveteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)