Hirdetés

Fallout Shelter - megvan az androidos megjelenés dátuma

|

A Bethesda bejelentette, mikor jelenik meg a Fallout Shelter Android változata.

Hirdetés

Az iOS-esek már többszáz fős bunkereiket gondozgatják, sőt, már talán meg is unták, de hamarosan végre az androidosok napirendjét is felrúgja a Fallout Shelter.

A Bethesda korábban is augusztusra ígérte, a QuakeCon 2015-ön pedig bejelentette, hogy a Fallout Shelter megjelenési dátuma egész pontosan augusztus 13. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy minimum milyen készülék vagy milyen verziószámú operációs rendszer kell hozzá, de a következő hetekben bizonyára ez is kiderül. Legkésőbb 13-án, ugye.

 

Az androidos változattal együtt egy frissítés is érkezik iOS-re és Androidra, mely Mr. Handyt, a Fallout 4-es robotot adja hozzá a játékhoz, akivel könnyebben gyűjthetjük össze a nyersanyagokat mind a vaultunkból, mind a nagyvilágból, de besegít az új Deathclaw inváziók, Molerat inváziók, és a korábban bevezetett katasztrófák, támadások során is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)