Hirdetés

Felfedte valóját a Star Wars: 1313

|

A hónap elején megemlített Star Wars 1313 is lelepleződött és első pillantásra ígéretesebb, mint bármi, amire számítottunk!

Hirdetés

A LucasArts május elején foglalta le a Star Wars 1313 védjegyet, ám egyéb részletet nem tudtunk meg a tervezetről, mégis reméltük, hogy az E3 közeledtével felszáll a köd. Így is történt!

A Star Wars 1313 nem más lesz, mint egy külső nézetes, akció-kaland elemet ötvöző lövölde és a LucasArts elmondása alapján "soha nem látott sötét és durva világot" láthatunk megvalósulni általa. A játék helyszíne a Coruscant bolygó lesz, a cím pedig utal a Level 1313-ra, Coruscant föld alatt található, bűnözőkkel teli világára. A főhős egy névtelen fejvadász és ezúttal az Erő háttérbe szorul, sokkal inkább lesz szükségünk egyedi kütyüinkre, eszközeinkre és fegyvereinkre a harcokban.

 

A történet szerint egy bűnügyi összeesküvés kellős közepén találjuk magunkat és az egyetlen kiutat az jelentheti, ha leszámolunk a résztvevőkkel. Az is megeshet, hogy az egésznek köze van a legendás Boba Fett-hez, hiszen, ha rákeresünk a 1313-ra, a Wookieepediából hamar kiderül, hogy a"CT-1313" egy Boba Fett által használt név volt egy Csillagok háborúja történetben. Ennek értelmében előfordulhat, hogy a mindenki által ismert fejvadásszal kell boldogulnunk majd a Star Wars 1313-ban, ez még sajnos nem derült ki. Dátumról és platformokról nincsenek adatok, de a galériában már megtekinthetőek a legelső koncepcióképek és hamarosan befuthat az előzetes is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)