Hirdetés

TGS 2015 - bemutatkozik a For Honor szamurája (videó)

|

A Ubisoft is kilátogatott a Sony konferenciájára a Tokyo Game Shown, Japánban pedig természetesen a For Honor három játszható karaktere közül a szamurájt mutatták be egy új trailerben.

Hirdetés

A Tokyo Game Show-n különböző vendégeket is hívott a Sony más kiadóktól, többek között a Ubisoft is leleplezett néhány újdonságot a kiállításon. Új trailert kapott a For Honor is, ami természetesen a játékba is bekerülő japán harcosokra koncentrál.

A vikingek és a lovagok mellett ugyanis a szamurájok lesznek a harmadik játszható csapat, a legújabb videóban pedig ennek a karakternek a különböző tulajdonságait mutatta be a Ubisoft. Az Oni hagyományos japán felszereléssel, tehát egy katanával, és az ellenfeleihez képest valamivel könnyebb páncélzatban vesz majd részt a For Honor ütközeteiben, de több különleges képessége is lesz, amivel távolról gyengítheti meg az ellenfeleit. Az MI által irányított katonákat egy nyílzáporral tizedelhetjük meg, míg az emberi ellenfeleket egy dobókéssel sebezhetjük meg már azelőtt, hogy elérnének minket.

Nektek melyik karakter tetszik legjobban a For Honor felhozatalából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)