![]() ![]() |
| Twiszted |
Aug 27 2010, 08:57 PM
|
![]() Azonosítatlan Gépíró ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 10479 Joined: 22-July 08 From: Budapest Member No.: 117068 |
kijött az új The Contortionist
-------------------- cloak engaged |
| GerillaGorilla |
Aug 26 2010, 10:59 PM
|
|
Elektronos ablakemelő ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 1265 Joined: 14-October 06 Member No.: 78477 |
Meg akkor már tessék leszedni a Gadget/Phobia splitet is. Meg azért durva,hogy a grindcore mennyi finomsággal tud meglepni. Itt van például ez. -------------------- |
| SasOri-Sama |
Aug 26 2010, 05:30 PM
|
|
Azonosítatlan Gépíró ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 10923 Joined: 16-May 05 From: Gallifrey Member No.: 52770 |
TJM-nek is pár hete kijött az új száma, de még csak most vettem észre.
The Juliet Massacre - Pray for an Afterlife -------------------- |
| marco045 |
Aug 26 2010, 05:26 PM
|
![]() Neszójjá be! ![]() ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 3649 Joined: 21-April 08 From: Miskóc x) Member No.: 112973 |
Ha valakit érdekel, akkor itt van az új we came as romans dal.
-------------------- |
| SasOri-Sama |
Aug 26 2010, 05:07 PM
|
|
Azonosítatlan Gépíró ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 10923 Joined: 16-May 05 From: Gallifrey Member No.: 52770 |
-------------------- |
| Lurtz |
Aug 26 2010, 03:48 PM
|
![]() Anya megengedte ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 1604 Joined: 4-May 05 From: Egy sárkunyhó valahol messze Member No.: 52196 |
Svéd grindcore az jóság, Afgrundot gondolom ismered, bár neked nem feltétlen jó zenéket mutatni mert vagy ismered vagy unalmasnak tartod Afgrund egy Rotten Sound kópia, de jók. -------------------- |
| M3LK0R |
Aug 26 2010, 03:29 PM
|
![]() "Fordítva vetted be a gyógyszered?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 5895 Joined: 14-December 04 Member No.: 43845 |
Svéd grindcore az jóság, Afgrundot gondolom ismered, bár neked nem feltétlen jó zenéket mutatni mert vagy ismered vagy unalmasnak tartod -------------------- |
| Lurtz |
Aug 26 2010, 03:11 PM
|
![]() Anya megengedte ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 1604 Joined: 4-May 05 From: Egy sárkunyhó valahol messze Member No.: 52196 |
-------------------- |
| M3LK0R |
Aug 26 2010, 03:10 PM
|
![]() "Fordítva vetted be a gyógyszered?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 5895 Joined: 14-December 04 Member No.: 43845 |
Te is szeged környékéről vagy? Már tényleg uncsi amúgy -------------------- |
| Tuzi |
Aug 26 2010, 03:08 PM
|
|
Rendszerkövetelmény ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 7163 Joined: 20-June 04 From: Magyarország / Dunakeszi Member No.: 34540 |
Te is szeged környékéről vagy?
Már tényleg uncsi amúgy Am ha elég ügyes vagy akkor köpj le a monitoron keresztül, ha meg tényleg olyan nagy legény vagy akkor gyere. 2120, Dunakeszi vasútállomás. Mond mikor érkezel. Várlak soksok szeretettel -------------------- money talks, doggy walks |
| Lurtz |
Aug 26 2010, 03:08 PM
|
Ok, legyen videó idő:
The Arson Project, svéd grindcore. Hasonlít a többi svéd grindra, jóféle. -------------------- |
| Tuzi |
Aug 26 2010, 03:07 PM
|
|
Rendszerkövetelmény ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 7163 Joined: 20-June 04 From: Magyarország / Dunakeszi Member No.: 34540 |
Szerintem pedig röhejes és szórakoztató. Moki tudja miről beszél, vele nem csak a világhálón spanolódunk majd kavarodunk bele vitákba mindent illetően. Te is szeged környékéről vagy? Mert hugyozóverseny van. Vegyünk fel gyorsan pár demót és nekünk is lehet véleményünk. Már tényleg uncsi amúgy -------------------- money talks, doggy walks |
| Lurtz |
Aug 26 2010, 03:05 PM
|
És azt se értem ,hogy jöttek szóba a bandáid, felőlem akármekkora sztár lehetsz ha baromságot mondasz én ugyanúgy kiröhöglek ,mint akárki mást, a zenész is ugyanolyan ember ,mint a hallgató, ha felsőbbrendűnek érzed magad akkor még le is köplek Mert hugyozóverseny van. Vegyünk fel gyorsan pár demót és nekünk is lehet véleményünk. -------------------- |
| Tuzi |
Aug 26 2010, 03:04 PM
|
|
Életem egyik legjobb koncertje volt!
Attila -------------------- money talks, doggy walks |
| Lurtz |
Aug 26 2010, 03:04 PM
|
Melkor és Lurtz. Írjátok tovább. Hajrá Szerintem pedig röhejes és szórakoztató. Moki tudja miről beszél, vele nem csak a világhálón spanolódunk majd kavarodunk bele vitákba mindent illetően. -------------------- |
| M3LK0R |
Aug 26 2010, 03:01 PM
|
És azt se értem ,hogy jöttek szóba a bandáid, felőlem akármekkora sztár lehetsz ha baromságot mondasz én ugyanúgy kiröhöglek ,mint akárki mást, a zenész is ugyanolyan ember ,mint a hallgató, ha felsőbbrendűnek érzed magad akkor még le is köplek
-------------------- |
| Tuzi |
Aug 26 2010, 02:59 PM
|
|
Itt jössz a bevétellel, aztán már a nekem szánt válaszodban teljesen ellent mondasz magadnak, most akkor ne velem vitatkozz ember, hanem gondold át ,hogy mit szeretnél mondani. Olvasd el újra és újra. Hátha megérted. sok sikert. Ezt aláírom és dicséretes dolog Tudod mi a vicces? Te még szimpi srác is vagy. Úgy gondolom, hogy a te szavaid mögött tudás is van és nem csak szavak. Azt hiszem közöttünk a nézeteltérés 95% félreértésen illetve netes cimborák védelmén alapult. Én már egy ideje mondom, h folytassuk a zenéről a beszélgetés! Nem reagálok több bugyuta kommentre. Melkor és Lurtz. Írjátok tovább. Hajrá -------------------- money talks, doggy walks |
| M3LK0R |
Aug 26 2010, 02:54 PM
|
Mellesleg honnan tudod, h mennyit kértünk el a jegyért és mennyit nem? Barátom. Hány olyan koncerten voltál ahol "A BELÉPÉS INGYENES, KONCERT UTÁN A JEGYÁRAT LEOSZTJUK A VENDEÉGEK SZÁMÁVAL" XD hagyjálmárezzel -.- pwnd. látom te nem tudsz leállni. Itt meg abszolút nem értem ,hgoy mit szeretnél ezzel mondani -------------------- |
| -moki- |
Aug 26 2010, 02:54 PM
|
![]() A GameStar reklámarca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 31823 Joined: 15-November 05 From: Szeged Member No.: 62866 |
Én senkinek nem mondtam soha, h fogadja el. Én a tudásom szerint véleményezek. Senkire nem kényszerítek semmit. Ezt aláírom és dicséretes dolog -------------------- VIDEODROME... |
| Lurtz |
Aug 26 2010, 02:53 PM
|
Te melyik bandában játszottál akikkel legalább magnóra fel tudtátok játszani a számaitokat? Egyben sem? Az dobja az első követ aki egy gitár húrt mneg tud pengetni barátom ![]() Én senkinek nem mondtam soha, h fogadja el. Én a tudásom szerint véleményezek. Senkire nem kényszerítek semmit. Barátom. Vagy nem beszéled a magyar nyelvet vagy össze vissza irogálsz, mert én bizony a kommentedre teljes válasszal reagáltam Összehoztál valami értékelhetetlent és ezzel tiéd az "előny"? Nem. Nem kell mérnöknek lenned ahhoz, hogy lásd melyik ház áll romokban. Ugyanúgy kritizálhatok, mint bármely más hallgató. Egyébként is, mit változtatna a véleményemen, ha mondjuk stúdiózenész lennék? Ugyanannyit érne a véleményem akkor is, csak azesetben én győznék a képzeletbeli hugyozóversenyeden, amit csak te tartasz itt fontosnak. A magyar nyelv tudását illetően neked van a legkevesebb jogod beszólni. Főleg egy "irogálsz" után. -------------------- |
| M3LK0R |
Aug 26 2010, 02:52 PM
|
Hogy én mit tettem le az asztaéra? Nyereséges koncerteket vittünk végbe nem egy bandával amire büszke vagyok ugyanis aki egy kicsit is képben van a hzai színvonallal tudja, h milyen nehéz elérni, h legalább egálba jöjjön ki a bevétel a kölcséggel. Ez nem nagyképűség. Ez tény. Itt jössz a bevétellel, aztán már a nekem szánt válaszodban teljesen ellent mondasz magadnak, most akkor ne velem vitatkozz ember, hanem gondold át ,hogy mit szeretnél mondani. -------------------- |
| Tuzi |
Aug 26 2010, 02:42 PM
|
|
Látod. Életem legjobb oltását írtam ide le de most utászerkesztem.
Én ennél felnőttebb vagyok. Magadat mutatod be. Gratulálok ![]() -------------------- money talks, doggy walks |
| -moki- |
Aug 26 2010, 02:37 PM
|
![]() A GameStar reklámarca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 31823 Joined: 15-November 05 From: Szeged Member No.: 62866 |
Ez a gyerek egy vicc, most vagy nem fogja fel amit írok, vagy nem tudom, de néha kajak nem is arra válaszol amit írok Lurtz : +1 Egyébként meg nem a kor számít, lehet vagy 30-40 éves de retardált Gyönyörű példa erre Mel Gibson -------------------- VIDEODROME... |
| Tuzi |
Aug 26 2010, 02:36 PM
|
|
A tapasztalat is ugyanez a kategória. Az meg még képlékenyebb, mivel semmi garancia sincs arra, hogy az általad átélt, túlélt dolgokat máshol is tudod alkalmazni, vagy hosszútávon nyerni belőle valamit. Szal a tapasztalat legtöbbször beidegződésekhez, reflexekhez vezet. Ne rakd rá a kezed a forró sütőlapra, mert megéget, vagy "arról a fáról minden nap lehull elég kókuszdió", hogy életben maradhassak. Ez a fajta befásulás meg megint ellentmond a zenének Ilyenek ezek az elvont fogalmak Szóval itt vannak az írásaim Alap -------------------- money talks, doggy walks |
| -moki- |
Aug 26 2010, 02:34 PM
|
A tapasztalat is ugyanez a kategória. Az meg még képlékenyebb, mivel semmi garancia sincs arra, hogy az általad átélt, túlélt dolgokat máshol is tudod alkalmazni, vagy hosszútávon nyerni belőle valamit. Szal a tapasztalat legtöbbször beidegződésekhez, reflexekhez vezet. Ne rakd rá a kezed a forró sütőlapra, mert megéget, vagy "arról a fáról minden nap lehull elég kókuszdió", hogy életben maradhassak. Ez a fajta befásulás meg megint ellentmond a zenének
Ilyenek ezek az elvont fogalmak Szóval itt vannak az írásaim -------------------- VIDEODROME... |
| M3LK0R |
Aug 26 2010, 02:31 PM
|
Ez a gyerek egy vicc, most vagy nem fogja fel amit írok, vagy nem tudom, de néha kajak nem is arra válaszol amit írok
Lurtz : +1 Egyébként meg nem a kor számít, lehet vagy 30-40 éves de retardált -------------------- |
| Lurtz |
Aug 26 2010, 02:24 PM
|
Melkor: A blind myself az epic fail maradjunk annyiban A My Wonderful Accident a te bandát (volt) és a Blind Myself az epic fail? ![]() Huncut vagy ám. Újfajta troll: zeneipar troll! -------------------- |
| Tuzi |
Aug 26 2010, 02:13 PM
|
|
Szal eh, nem tudom felfogni, hogy miért ragaszkodnak az emberek ehhez a mennyiség alapú érvrendszerhez. Ennyi filmet láttam, ezért én jobban tudom, ennyi zenét hallgattam, szal jobban tudom. Ennyi pénzt kerestem vele, szal én jobban tudom. Miért jogosítana fel néhány számadat arra, hogy valamiben komolyan vegyék a véleményed. Szal itt vagyok 24 éves, életem tekintélyes hányadát töltöttem a filmek és zenék imádatával és egyszer se éreztem azt, hogy mondjuk ha ezer filmmel többet láttam volna, akkor most a véleményem annyival másabb lenne. Az alapok megismerésén mindenki túlesik egyszer az élete során, onnantól meg nincs más hátra, mint hogy kialakítson egy sajátos interpretációs, affinitási hozzá állást a műfajhoz. Meg különben is, mit reagálsz rá? Nem, mert én többet láttam, hallottam, kerestem? Meg értitek. Fogjunk egy esztétát és egy közembert. Ültessük le az esztétát mondjuk egy Lars Von Tier film elé, a közembert meg a mester teljes filmográfiája elé. Szerintetek ezzel a közember bármivel is előrébb lesz, mint az esztéta? Manapság abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy olyan emberektől tanulhatok, akik tényleg több mindent láttak, nem csak néztek, mint én és ott szerintetek ez a hozzáállás hány másodpercig életképes? Szal kérek mindenkit, hogy felejtsük már el ezt, mert teljesen céltalan és üres dolog. Ezzel a kommentedel 110%-ig egyetértek. De pont ezért mondtam. Én nagyon sokat láttam a magyar zenéből mint a pop iparban és az undergroundban is. Mind a kettőből több jutott a képembe jóból is meg rosszból is mint a korunk beliek 80%nak. Ha nem is jobban tudom de úgy gondolom (most, h kiderült azonos korosztály vagyunk) több dolgot élhettem át a saját bőrömön. Melkor: A blind myself az epic fail maradjunk annyiban Mellesleg honnan tudod, h mennyit kértünk el a jegyért és mennyit nem? Barátom. Hány olyan koncerten voltál ahol "A BELÉPÉS INGYENES, KONCERT UTÁN A JEGYÁRAT LEOSZTJUK A VENDEÉGEK SZÁMÁVAL" XD hagyjálmárezzel -.- pwnd. látom te nem tudsz leállni. -------------------- money talks, doggy walks |
| M3LK0R |
Aug 26 2010, 02:07 PM
|
Figyelj most végigvezetek valamit: Jó zene = sok közönség = pénz ! Epic fail! Ismered a Blind Myself - Legyek c. számát ? Amúgy felénk pofátlanság a benzin pénznél több zsetont elkérni a koncertért. Egyébként meg ha punk zenét nyomsz az elveidnek alapból ellent mond az egész, bár abból a xarból amit punknak hívnak ma az ilyen már kiveszett rég. -------------------- |
| -moki- |
Aug 26 2010, 02:05 PM
|
Szal eh, nem tudom felfogni, hogy miért ragaszkodnak az emberek ehhez a mennyiség alapú érvrendszerhez. Ennyi filmet láttam, ezért én jobban tudom, ennyi zenét hallgattam, szal jobban tudom. Ennyi pénzt kerestem vele, szal én jobban tudom. Miért jogosítana fel néhány számadat arra, hogy valamiben komolyan vegyék a véleményed. Szal itt vagyok 24 éves, életem tekintélyes hányadát töltöttem a filmek és zenék imádatával és egyszer se éreztem azt, hogy mondjuk ha ezer filmmel többet láttam volna, akkor most a véleményem annyival másabb lenne. Az alapok megismerésén mindenki túlesik egyszer az élete során, onnantól meg nincs más hátra, mint hogy kialakítson egy sajátos interpretációs, affinitási hozzá állást a műfajhoz.
Meg különben is, mit reagálsz rá? Nem, mert én többet láttam, hallottam, kerestem? Meg értitek. Fogjunk egy esztétát és egy közembert. Ültessük le az esztétát mondjuk egy Lars Von Tier film elé, a közembert meg a mester teljes filmográfiája elé. Szerintetek ezzel a közember bármivel is előrébb lesz, mint az esztéta? Manapság abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy olyan emberektől tanulhatok, akik tényleg több mindent láttak, nem csak néztek, mint én és ott szerintetek ez a hozzáállás hány másodpercig életképes? Szal kérek mindenkit, hogy felejtsük már el ezt, mert teljesen céltalan és üres dolog. -------------------- VIDEODROME... |
| Tuzi |
Aug 26 2010, 01:51 PM
|
|
Jah és ha elfogult laikus vagyok, hát legyen. Ezen inkább mosolyogjanak a többiek Ezt magyarázom ki a fejemből Még mindig érdekelnek az írásaid. Nem kötekedésből, kíváncsi vagyok. Ha a kocsmában valaki odalép a társaságomhoz ezzel a megszólítással, akkor megkérdezi valaki, hogy: "Miért?" És elkezdődik egy higgadt, nyugodt eszmecsere. Én nem személyeskedtem az elején sem. Nem emeltem ki senkit, h ki írt butaságot. Figyelj most végigvezetek valamit: Jó zene = sok közönség = pénz ! Abban egyetértünk, h nem attól lesz vmi jó zene, h hogy van promotálva. Mellesleg gép zene is lehet jó zene. Az én fogyasztóm biztos nem vagy, mert nem érted zenélek és nem is másokért. csakis magamért. -------------------- money talks, doggy walks |
| -moki- |
Aug 26 2010, 01:39 PM
|
Végig papolsz itt aztán te húzod fel magad egyedül: Egy másodpercre nem húzom fel magam hidd el Milyen ipart? Zeneipart én is villoghatnék a 3 ócska garázs bandámmal : te magad mondod, h ócska garázs banda, akkor hova villognál vele? Moki: Kivi vok az írásaidra. Előítéletből úgy gondolom, h egy stílus felé elfogult laikussal állok szemben. Remélem tévedek. Komolyan kíváncsi vagyok. Lurtz: Bocsi. Nem láttam ezt a válaszodat. Mellesleg a személyeskedéshez: Nem én kezdtem el derpelni Hogy én mit tettem le az asztaéra? Nyereséges koncerteket vittünk végbe nem egy bandával amire büszke vagyok ugyanis aki egy kicsit is képben van a hzai színvonallal tudja, h milyen nehéz elérni, h legalább egálba jöjjön ki a bevétel a kölcséggel. Ez nem nagyképűség. Ez tény. A BMTH core zenei műfaj. Ha valaki nem bírja az itt felsorolt kőkemény core bandákat, az miért nézi ezt a topicot? A lényeg az srácok, h én abszolút nem húzom fel ezeken a kommenteken magamat, mert azt sem tudjátok ki vagyok. Elmondjátok, h nem raktam le semmi az asztalra. Oké 1. Honnan tudnád? 2. Ki vagy te, h megítélt ki mit rakott le? Szerintem zárjuk le ezt a témát, mert 1. Te nem adsz teret az én igazamnak 2. Én nem adok teret a te igazadnak 3. Totál fölösleges most ezen szopni a fogunkat. Tényleg az közérdek kedvéért linkeltem a wiki-s linket, mert biztos vagyok benne, h értékesebb infokat oszt meg mintha fórumokon járnék utána ahol jött ment felhasználók ugyan annyi háttérinfóval beírogatnak okosságokat. Fele barátaim. Elég lesz! u.i.: agybefingás felírva xD jó ez a kifejezés. Nem kell ide linkelni semmit. Ha most idejönne SP, ő is tudna linkelni nekem dolgokat, amitől nekem nem kéne meghunyászkodnom Anyagilag sikeres koncertek... megint, hol marad a zene. Szal igen, jó dolog pénzt keresni zenével, de megint, ez nem (csak) erről szól. Vagy arról, hogy tombolnak a koncerten. Szal manapság mi kell a csürhének? Ki raksz egy posztert a színpadra és nyomod a zenét pultból és arra is összeverik egymást a nézőtéren az emberek A BMTH megint nem tudom miért jött ide Azt nem mondtuk egy szóval se, hogy nem raktál le semmit az asztalra. Te jöttél azzal, hogy mi mit raktunk le, majd én visszakérdeztem, hogy oké, de akkor te mit raktál le. Szal megint csak kivetítesz valamit, ami elnyomsz jó mélyen Hogy ki vagyok? A te fogyasztód Nem te kezdtél el derpelni? Nem azzal indult az egész, hogy úgy tértél vissza, hogy mennyi butaság van ide írva? Jah és ha elfogult laikus vagyok, hát legyen. Ezen inkább mosolyogjanak a többiek -------------------- VIDEODROME... |
| Tuzi |
Aug 26 2010, 01:27 PM
|
|
Myspace-t kaphatok? Akár privibe is jöhet. Ezek a bandák minő mulatságos nem rendelkeztek myspaceval. Magyar skate/pop/punk bandák voltak. Már sajnos valamivel több mint 3 éve nem működnek. :\ lásd. happy freaks -------------------- money talks, doggy walks |
| harylmu |
Aug 26 2010, 01:06 PM
|
![]() Mazsola Group: Fórum Tagja Posts: 289 Joined: 5-July 06 Member No.: 74730 |
Hogy én mit tettem le az asztalra? Nyereséges koncerteket vittünk végbe nem egy bandával -------------------- |
| Tuzi |
Aug 26 2010, 12:50 PM
|
|
Végig papolsz itt aztán te húzod fel magad egyedül: Egy másodpercre nem húzom fel magam hidd el Milyen ipart? Zeneipart én is villoghatnék a 3 ócska garázs bandámmal : te magad mondod, h ócska garázs banda, akkor hova villognál vele? Moki: Kivi vok az írásaidra. Előítéletből úgy gondolom, h egy stílus felé elfogult laikussal állok szemben. Remélem tévedek. Komolyan kíváncsi vagyok. Lurtz: Bocsi. Nem láttam ezt a válaszodat. Mellesleg a személyeskedéshez: Nem én kezdtem el derpelni Hogy én mit tettem le az asztaéra? Nyereséges koncerteket vittünk végbe nem egy bandával amire büszke vagyok ugyanis aki egy kicsit is képben van a hzai színvonallal tudja, h milyen nehéz elérni, h legalább egálba jöjjön ki a bevétel a kölcséggel. Ez nem nagyképűség. Ez tény. A BMTH core zenei műfaj. Ha valaki nem bírja az itt felsorolt kőkemény core bandákat, az miért nézi ezt a topicot? A lényeg az srácok, h én abszolút nem húzom fel ezeken a kommenteken magamat, mert azt sem tudjátok ki vagyok. Elmondjátok, h nem raktam le semmi az asztalra. Oké 1. Honnan tudnád? 2. Ki vagy te, h megítélt ki mit rakott le? Szerintem zárjuk le ezt a témát, mert 1. Te nem adsz teret az én igazamnak 2. Én nem adok teret a te igazadnak 3. Totál fölösleges most ezen szopni a fogunkat. Tényleg az közérdek kedvéért linkeltem a wiki-s linket, mert biztos vagyok benne, h értékesebb infokat oszt meg mintha fórumokon járnék utána ahol jött ment felhasználók ugyan annyi háttérinfóval beírogatnak okosságokat. Fele barátaim. Elég lesz! u.i.: agybefingás felírva xD jó ez a kifejezés. -------------------- money talks, doggy walks |
| M3LK0R |
Aug 26 2010, 11:38 AM
|
Már csak azért is ide írom. még mindig nem válaszoltál arra, h te honnan informálódsz mert ha tudsz egy megbízható szentírást akkor linkeld. Az azért érdekelne. Béke Bizony-bizony régebbi felhasználó vagyok ezen a fórumon mint te és bizony-bizony veled ellentétben több mint 10 éve nyomom M.o.-n az ipart. Ne haragudj ezért. Biztos szemét vagyok Tényleg nem fogok már ezekre a butaságokra visszaírni, mert mind a kettőtök komentjeiből lerí a 3 éves kisgyerek effektus. "Akkor is te tudod jobban pedig fingod nincs miről beszélsz" Gratulálok Így tovább srácok és még mindíg Béke ^^ (Am utolsó zenekar MWA . Muti a tiéteket. Érdekel ti mit tettetek le az asztalra eddig hazai téren. ) ON Jön az új album Végig papolsz itt aztán te húzod fel magad egyedül , pedig nem ők tehetnek arról ,hogy te faxságokat mondasz -------------------- |
| -moki- |
Aug 26 2010, 11:30 AM
|
Már csak azért is ide írom. még mindig nem válaszoltál arra, h te honnan informálódsz mert ha tudsz egy megbízható szentírást akkor linkeld. Az azért érdekelne. Béke Bizony-bizony régebbi felhasználó vagyok ezen a fórumon mint te és bizony-bizony veled ellentétben több mint 10 éve nyomom M.o.-n az ipart. Ne haragudj ezért. Biztos szemét vagyok Tényleg nem fogok már ezekre a butaságokra visszaírni, mert mind a kettőtök komentjeiből lerí a 3 éves kisgyerek effektus. "Akkor is te tudod jobban pedig fingod nincs miről beszélsz" Gratulálok Így tovább srácok és még mindíg Béke ^^ (Am utolsó zenekar MWA . Muti a tiéteket. Érdekel ti mit tettetek le az asztalra eddig hazai téren. ) ON Jön az új album Jah bocsi, én vagyok a három éves. Szal akkor azt a gyermeteg, személyeskedő megjegyzést az építkezésről, azt is én írtam, igaz? Meg ez a 10 éve nyomod az ipart. Milyen ipart? De ha már 10 éve nyomod az ipart, akkor talán már illene egy minimális alázatot kialakítanod, nem gondolod? Jah és légyszi erre is írjál valami személyeskedést, nehogy egy pillanatra reflektálj rajta -------------------- VIDEODROME... |
| M3LK0R |
Aug 26 2010, 11:18 AM
|
Decrepit Birth új lemeze, bár ez nem core. You are the man! http://www.myspace.com/thecontortionistband Nagyon súlyos, volt szerencsém promó CD-hez hozzájutni. Erre verjétek a nemlétező kukitokat! Szerintem baromi unalmas -------------------- |
| Lurtz |
Aug 26 2010, 11:04 AM
|
Már csak azért is ide írom. még mindig nem válaszoltál arra, h te honnan informálódsz mert ha tudsz egy megbízható szentírást akkor linkeld. Az azért érdekelne. Béke Bizony-bizony régebbi felhasználó vagyok ezen a fórumon mint te és bizony-bizony veled ellentétben több mint 10 éve nyomom M.o.-n az ipart. Ne haragudj ezért. Biztos szemét vagyok Tényleg nem fogok már ezekre a butaságokra visszaírni, mert mind a kettőtök komentjeiből lerí a 3 éves kisgyerek effektus. "Akkor is te tudod jobban pedig fingod nincs miről beszélsz" Gratulálok Így tovább srácok és még mindíg Béke ^^ (Am utolsó zenekar MWA . Muti a tiéteket. Érdekel ti mit tettetek le az asztalra eddig hazai téren. ) ON Jön az új album Előszöris: http://imgur.com/ihF3m.png Ezt eddig vagy szándékosan figyelmen kívül hagytad, vagy túl hülye voltál észrevenni/felfogni. Hogy mióta vagy felhasználó, senkit sem érdekel és emellett is irreleváns. 10 éve pontosan milyen ipart is nyomsz? Úgy tudom a poszt-minden hipster zenék szakértői pincékben gyantázták egymás zacsiját, nem neten oktattak ki mindenkit szakterületük ismeretéről. Főleg nem wiki linkekkel. A zenéhez nem merek kommentárt fűzni, mert arra meg az lesz a válasz, hogy "CSAK FIKÁZOL, BEZZEG TE SEMMIT SE TETTÉL LE AZ ASZTALRA!" Ha ezzel akarsz dicsekedni, ok, de én egész biztosan nem tenném. -------------------- |
| Ronnie |
Aug 26 2010, 10:51 AM
|
![]() Rendszerkövetelmény ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 8202 Joined: 8-December 05 From: Budapest Member No.: 64429 |
Már csak azért is ide írom. még mindig nem válaszoltál arra, h te honnan informálódsz mert ha tudsz egy megbízható szentírást akkor linkeld. Az azért érdekelne. Béke Bizony-bizony régebbi felhasználó vagyok ezen a fórumon mint te és bizony-bizony veled ellentétben több mint 10 éve nyomom M.o.-n az ipart. Ne haragudj ezért. Biztos szemét vagyok Tényleg nem fogok már ezekre a butaságokra visszaírni, mert mind a kettőtök komentjeiből lerí a 3 éves kisgyerek effektus. "Akkor is te tudod jobban pedig fingod nincs miről beszélsz" Gratulálok Így tovább srácok és még mindíg Béke ^^ (Am utolsó zenekar MWA . Muti a tiéteket. Érdekel ti mit tettetek le az asztalra eddig hazai téren. ) ON Jön az új album Ott kezdődik az egész, hogy minek egyáltalán "szentírás"? Zenei nyitottságod, érdeklődésed alapján tájékozódsz a zenei oldalakon (pitchfork, punknews, sputnikmusic, nuskull, stb.) és meghallgatod az éppen aktuális albumokat. A lényeg, hogy Te élvezd az adott albumot. Az más kérdés, hogy a BMTH-ban nincs mit élvezni. Egyébként nem tudtam, hogy a régebbi account arra jogosít fel, hogy hülyeségeket beszélj. Ennyi erővel moki meg arra hivatkozhatna, hogy több hozzászólása van. Gratulálok a zenekarodhoz. Kicsit jobb marketing és az anti fitness club rajongók új kedvencei lesztek. BTW A The Killers mind a mai napig indieként van aposztrofálva az angol wikin, pedig semmi köze hozzá. -------------------- |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2010 - 01:04 PM |